Kinderopvang in Zwolle, 169 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

Kinderopvang Zwolle

Je verlof zit er bijna op en dat betekent dat je weer gaat werken. Als je voor je kind op zoek gaat naar kinderopvang in Zwolle heb je veel keuze. Op kinderopvang.org vind je al bijna 150 zoekresultaten. Dus hoe ga je de kinderopvang Zwolle vergelijken?

Kinderopvang in de buurt

Met behulp van de kaart kun je in één oogopslag zien welke kinderopvang in de buurt van jouw huis is of op de route naar het werk ligt. Je kunt ook een postcode invullen, dan krijg je alle kinderopvang te zien, die echt bij jou in de buurt zitten.

Welk type opvang wil je? Kinderdagverblijf of gastouder

Je kunt je keuze nog meer verfijnen als je al weet of je een kinderdagverblijf wilt of een gastouder in Zwolle. Als je kiest voor een gastouder zijn de groepen vaak wat kleiner, maar op de pagina van het kinderdagverblijf in Zwolle staat ook vermeld hoeveel plaatsen zij hebben. Zo krijg je een beeld van de grootte van de groepen.

Wat vinden andere ouders van kinderopvang Zwolle?

Om de keuze nog iets makkelijker te maken mogen ouders een reactie geven op de pagina van de kinderopvangorganisatie. Daardoor krijg jij een nog beter beeld van de werkwijze van de kinderopvang. Het is bovendien gewoon fijn om even te horen van anderen hoe zij de kinderopvang ervaren.

Neem eens een kijkje

Op de pagina van de kinderopvangorganisatie vind je een telefoonnummer, emailadres en een link naar de website van de kinderopvang. Neem gerust contact op om te vragen of er überhaupt nog plaats is. Als dat zo is kun je ook direct een afspraak maken om even langs te komen. Zo kun je zelf even sfeer proeven en de locatie bekijken.

Als je een keuze hebt gemaakt voor een kinderdagverblijf of gastouder in Zwolle, dan horen wij later graag wat jouw ervaringen zijn!