Home > Zeist > Kinderdagverblijf 't Rakkertje

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kinderdagverblijf 't Rakkertje - Zeist

Wij zijn een kleinschalig, zelfstandig kinderdagverblijf.
Een kind mag bij ons ook echt gewoon kind zijn.

Al onze leidsters werken al meerdere jaren bij ons en daardoor
is er een vast en hecht team ontstaan.
Wij beschikken over een hele mooie grote buitenspeelruimte met een zandbak, grasveld maar ook een plein om lekker te fietsen!

Speerpunten
 • Mooie centrale ligging
 • Super grote buitenspeelruimte
 • Vast team met ervaren medewerkers
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7.30 18.30
Dinsdag 7.30 18.30
Woensdag 7.30 18.30
Donderdag 7.30 18.30
Vrijdag 7.30 18.30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Op alle erkende feestdagen en de week tussen kerst
en Oud&Nieuw zijn wij gesloten. Op 5 december
hebben wij een aangepast programma.

Verder zijn wij het gehele jaar geopend.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,43
Aantal kindplaatsen
52
Kinderen per begeleidster
6
Maximale groepsgrootte
12
Luiers inclusief?
Nee
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Kinderdagverblijf 't Rakkertje - Zeist

Er zijn 18 aanbevelingen geschreven
 • Het Rakkertje is en kleinschalig kinderdagverblijf met lieve leidsters en gemengde groepen. Ze hebben fijne speelgelegenheden waar de kinderen lekker zelf kunnen spelen of rusten of boekjes kijken op de bank of lekker kijken naar de andere kinderen. Op het enorm grote speelplein met omliggend grasveld en zandbak kunnen ze heerlijk fietsen rennen, klimmen, spelen in het speelhuisje,de trein de zandbak, de boomtunnel gewoon lekker kind zijn.
  Er wordt ook veel samen geknutseld, gezongen, voorgelezen, gedanst, gebouwd... Er zijn regelmatig uitstapjes naar het park achter het kdv of de kinderboerderij. Er is een duidelijke dagstructuur waardoor de kinderen al snel weten wat ze kunnen verwachten en al een beetje worden voorbereid op de school. Ook helpen ze echt bij het zindelijk worden.
  Bij het Rakkertje geef je zelf het brood en drinken mee waardoor elke ouder zelf bepaalt wat het kind eet. Ieder kind eet uit zijn eigen trommeltje waardoor het ook niet vreemd is dat het wat anders krijgt dan een ander.
  Ze zijn flexibel, en dag ruilen in de week of en extra dag kan bijna altijd.
  Maar het belangrijkste zijn in mijn ogen nog steeds de leidsters met echt aandacht en oog voor elk kind. Veel knuffels, lekker op schoot zitten, een aai over de bol, complimenten, lekker samen lachen. Als hen iets opvalt delen ze dat altijd zodat je echt extra ogen hebt die meekijken of het goed gaat met je kind.
  Onze zoon zit inmiddels op de basisschool. Toen hij op het laatst één van de oudsten was en veel van zijn vriendjes al naar school waren mocht hij de leidsters vaak helpen waardoor hij toch nog heel graag naar het kinderdagverblijf ging. Onze twee dochters zitten nog op het Rakkertje en gaan met veel plezier.

  9/10

  Geschreven op 31-01-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • De leidsters bij 't Rakkertje zijn betrokken, ondernemend en lief. Onze zoon heeft echt een band met hun en ook met de kindjes in zijn groep. Het is bovendien een vaste groep leidsters, wat wij erg fijn vinden voor onze zoon. Middels het contact met de leidsters op de opvang, het notitieboekje van je kind, foto's en nieuwsbrieven wordt je goed op de hoogte gehouden hoe de dag er voor je kindje uit heeft gezien. Naast zaken als samen eten en knutselen (vaak binnen een thema, zoals bijvoorbeeld de seizoenen), wordt er ook veel buiten gespeeld in de grote omheinde tuin!

  9/10

  Geschreven op 29-01-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Er zijn vaste leidsters, in de 4 jaar dat wij hier gezeten hebben, zijn er geen wisselingen geweest, met uitzondering van mensen die weg gingen.
  Er is een enorme buitenspeelplaats. Ook binnen zijn voldoende speelmogelijkheden en er is veel aanbod in knutselen.
  De leidsters zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen, bij zorgen denken ze mee en geven als je dat wilt tips en adviezen.

  10/10

  Geschreven op 28-01-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Lieve, kordate, zorgzame en mee-denkende leidsters. Geen wisseling van leidsters dus onze zoon hoeft maar aan 2 gezichten te wennen en vertrouwd de leidsters hierdoor snel. Medewerkers denken mee, komen met tips en adviezen en staan open voor feedback en doen hier vervolgens ook wat mee. Met een fijn gevoel laten wij onze zoon achter. Na elke dag wordt er en kort verslagje geschreven voorzien van stickertjes en zo nu en dan een foto van onze zoon of een voet- of handafdruk.

  Ga zo door!

  Anouk Schamhardt

  9/10

  Geschreven op 27-01-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn 2 dochters gaan met heel veel plezier naar 't Rakkertje. Als je ziet hoe ze aan het einde van de dag de leidsters bedanken dan weet je dat ze weer een fijne dag gehad hebben.
  Het is een overzichtelijk kinderdagverblijf, gebouw is overzichtelijk ingericht en de buitenruimte is heel groot. Vaste leidsters op de groepen zorgen er voor dat de kinderen zich goed thuis voelen. Communicatie met leidsters is helder en prettig. Zijn flexibel in extra of wisselende opvangdagen (zover de groepsgrootten dat toelaten).
  Er wordt veel geknutseld, maar als het even kan gaan ze naar buiten. Veel fietsjes en speelgoed.

  9/10

  Geschreven op 14-10-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn oudste twee jongens zijn altijd met veel plezier naar 't Rakkertje gegaan. En alhoewel ik bij de derde bedacht had om het wat dichter bij huis te zoeken, viel het zo tegen vergeleken bij 't Rakkertje! Dus snel weer overgestapt naar 't Rakkertje. Mijn zoontje is nu blij en wij als ouders zijn erg blij, hier fietsen we met alle liefde voor om!

  De leidsters zijn allemaal echt betrokken bij de kinderen en dat voel je, zie je, straalt er aan alle kanten vanaf. Daarnaast erg fijne locatie, zowel binnen (gebouwd als kinderdagverblijf dus alles optimaal ingericht voor deze functie) als buiten (grote buitenspeelplaats waar iedere dag gebruik van wordt gemaakt, beschut, schaduwrijk). Ik zou het iedereen aanbevelen!

  10/10

  Geschreven op 29-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Leuke kinderopvang met betrokken leidsters, enorm grote buiten speelplaats waar ze in de zomer maar al te graag spelen.

  9/10

  Geschreven op 22-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • De opvang is kleinschalig wat erg fijn is, leidsters en eigenaren zijn vriendelijk, lief en professioneel. De buitenruimte is groot en fijn om buiten te spelen voor de kinderen. Mijn kinderen zijn altijd met veel plezier naar 't Rakkertje gegaan!!

  9/10

  Geschreven op 16-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kleinschalig, duidelijk qua communicatie en flexibel. Sterke punten: Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Groepsruimten.

  8/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Erg lieve leidsters. Er is altijd tijd voor een gesprek en alles gaat in goed overleg. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Deskundigheid personeel; Groepsruimten .

  10/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn kinderen zijn altijd erg enthousiast om naar "hun juffies" te gaan en de leidsters begroeten mijn kinderen net zo enthousiast. Dat geeft je als werkende moeder toch een goed gevoel. Sterke punten: Communicatie met ouder; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  8/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kleinschalig kinderdagverblijf met een hecht vast team van leidsters! Alle leidsters kennen de kinderen. En dat geeft je als ouder een goed gevoel waardoor je je kind met een gerust hart naar toe brengt. En door de grote buiten speelplaats zijn ze ook lekker veel buiten. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten; Ruime buiten speelplaats.

  10/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het Rakkertje is een laagdrempelige opvang met oog voor het kind en zijn ontwikkeling. De groepsruimtes zijn aangenaam en aan elkaar geschakeld. Het buitenterrein is de droom van elk kind. Als je zorgen hebt over je kind wordt er goed en constructief meegedacht. M'n kind zelf vind het er heerlijk! Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 07-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ongedwongen, gezellige plek voor kinderen, aardige leidsters die er jaren werken. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Deskundigheid personeel; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 07-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Gezellige, lieve leidsters. Sterke punten: Aandacht voor ontwikkeling; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  9/10

  Geschreven op 07-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • T Rakkertje is een kleinschalig kdv. Er zijn 4 groepen en een enorme buitenruimte. Het is open van 8 tot 18 waardoor de kinderen dus elke dag dezelfde leidsters heeft. Dit zo fijn. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne ; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 05-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Een super gezellig, niet te groot kinderdagverblijf.
  Hele lichte ruime groepen.
  Een heerlijke grote buitenspeelruimte.
  Een vaste groep ervaren leidsters.
  Vlakbij kinderboerderij.

  9/10

  Geschreven op 21-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven