Home > Utrecht > De Krakeling

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over De Krakeling - Utrecht

Deze pagina wordt nog niet beheerd door De Krakeling - Utrecht

Ontvang aanbevelingen van klanten en kom onder de aandacht bij zoekende ouders.

Klik om te beheren

 • Registratie bij Landelijk Register Kinderopvang per 01 januari 2010.
 • Dit kinderdagverblijf is onderdeel van De Krakeling Deze keten heeft: 1 Kinderdagverblijf.
Dag Aanvang Sluiting
Maandag Onbekend Onbekend
Dinsdag Onbekend Onbekend
Woensdag Onbekend Onbekend
Donderdag Onbekend Onbekend
Vrijdag Onbekend Onbekend
Zaterdag Onbekend Onbekend
Zondag Onbekend Onbekend

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Aantal kindplaatsen
16

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen De Krakeling - Utrecht

Er zijn 6 aanbevelingen geschreven
 • De Krakeling is als een tweede huis voor mijn zoontje van anderhalf, maar dan met glijbaan, hutten, een grote tuin en veel vriendjes. Samen met andere ouders runnen we deze crèche en dat geeft mij een veilig en autonoom gevoel. Ik vind het erg leuk om een dagdeel per week te draaien, leer een hoop op het vlak van pedagogiek, kindertaal, EHBO, creativiteit en opereren in een groep. Kan het elke ouder met tijd aanraden!

  9/10

  Geschreven op 24-04-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • 29 jaar geleden draaiden wij ook in de Krakeling. En nu onze dochter! Dus een tweede generatie die kiest voor zelf meedraaien.
  Onze ervaring is dat wij daardoor meer dan kinderopvang gekregen hebben. Ook opvoedtips van collega ouders, ook vrienden, ook opvang op tijden waarop we zelf geen opvang geregeld hadden, kortom een hele grote familie.
  Wat ik ook bijzonder vindt, is dat de Krakeling amper veranderd is. Blijkbaar is het fundament degelijk.

  10/10

  Geschreven op 16-06-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Als kind heb ik zelf op de Krakeling gezeten en nu breng ik mijn eigen kind naar de Krakeling en draai ik als ouder mee. Dit is natuurlijk niet voor niets, ik heb geweldige herinneringen aan de Krakeling en vind het heel fijn om zo betrokken te zijn bij de omgeving waar mijn kind is op de dagen dat ik er niet ben. Ook is het heel leuk om te zien hoe goed hij het naar zijn heeft als ik wel aanwezig ben.

  10/10

  Geschreven op 07-06-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • We zitten als gezin nu zo'n 3,5 jaar bij de krakeling. De kinderen vinden het er fantastisch en de ouders ook. Onderling een hechte groep die ook naast de opvang samen leuke dingen onderneemt. En je leert er ook nog eens pedagogisch verantwoord je kind op te voeden.

  9/10

  Geschreven op 07-06-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik heb tijdens mijn zwangerschap in 2011 gekozen voor de Krakeling omdat het me geweldig leek van dichter bij mee te maken hoe mijn dochter opgroeit temidden van andere kinderen en volwassenen. Hoe ze zich ontwikkelt, leert van de anderen, zorgt voor kleinere kinderen en speelt met hen en haar leeftijdgenootjes. En daarnaast leek het me heel bijzonder samen met andere ouders zelf te bepalen hoe je de opvang inricht en organiseert. Zoals ik hoopte dat het zou zijn, zo is het ook. Mijn vriend en ik hebben er hele bijzondere vriendschappen en herinneringen aan over gehouden, en onze kinderen ook.

  10/10

  Geschreven op 07-06-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Bijzonder alternatief voor een kindercrèche, waarbij ouders in de vorm van een vereniging deze kinderopvang draaiende houden. De opvang is goed en de prijs is super! De ruimte is groot en er zijn relatief weinig kindjes per begeleider/draaier.

  8/10

  Geschreven op 06-06-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven