Home > Uden > Humpie Dumpie

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Humpie Dumpie - Uden

Info
KDV Humpie Dumpie biedt dagopvang en buitenschoolse opvang tussen 06.30-18.30 voor kinderen tussen de 6 weken en 13 jaar oud: Vaste opvang, flexibele opvang, incidentele opvang, uuropvang*, vakantie opvang strippenkaart
Missie
Ook wij letten op uw kleintjes!

Uw kind wegbrengen naar een kinderdagverblijf betekent dat u uw dierbaarste bezit voor even overgeeft in handen van anderen. Voor Kinderdagverblijf Humpie Dumpie in Uden is dit dan ook een zeer belangrijke taak. Het is niet alleen de opvoeding die wij voor een stukje overnemen, maar ook de sociale, creatieve en emotionele aspecten komen spelenderwijs aan de orde.

Kinderen kennen een natuurlijke drang om zichzelf te ontwikkelen en te leren. Dat vraagt een warme en functionele sfeer. Maar bovenal een veilige plek, die kindvriendelijk is ingericht en uitgerust. Die plek vinden ze bij Humpie Dumpie. Wij bieden een veilig en plezierig onderkomen. Ouders kunnen hun kind met een gerust hart brengen en overlaten aan onze professionele, ervaren en vooral ook aardige begeleidsters. Zij brengen onze visie op kinderopvang enthousiast in praktijk. Iedere groep kent zijn eigen begeleidsters, waardoor er met de kinderen en ouders een grote vertrouwensband kan ontstaan.

Vaste opvang halve- en hele dagen
Flexibele opvang
Opvang vanaf 06.30 uur mogelijk
Opvang tot 15.30 uur
Incidentele opvang / uursopvang*
Voorschoolse opvang
Naschoolse opvang
Vakantie opvang strippenkaart

Speerpunten
 • Dagopvang en Buitenschoolse Opvang 52 wk per jaar
 • Flexibel en vast (hele en/of halve dagen)
 • Aangepaste tijden berekening
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 06.30 18.30
Dinsdag 06.30 18.30
Woensdag 06.30 18.30
Donderdag 06.30 18.30
Vrijdag 06.30 18.30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Het hele jaar geopend vanaf 06.30 uur!
Alleen de Nationale feestdagen gesloten.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 7,51
Aantal kindplaatsen
96
Kinderen per begeleidster
4 baby's (0-2 jr) of 8 peuters (2-4jr ) of 10 BSO-ers (4+)
Maximale groepsgrootte
14 baby's, 16 peuters, 20 BSO-ers
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

 • Koekeloere0,9 km afstandKerkstraat 8, 5401 BE, Uden

Beoordelingen Humpie Dumpie - Uden

Er zijn 10 aanbevelingen geschreven
 • Kinderen zijn altijd vrolijk en vol verhalen, willen nog niet naar huis, rust en prettige sfeer op de groepen, vaste leidsters, alle opvang die je maar wenst is mogelijk, zeer flexibel. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel.

  10/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • het is een goed kinderdag verblijk goede sfeer leuk leidsterd en gement met jong en oud een redelijk goed flexibel dag verblijf als je een dag extra wil is er altijd een mouw aan te passen en zo is het ook evt als je kindt eerder op wil halen ff een telefoontje en het is mogelijk dat vindt ik wer redelijk flexibel de leidsters zijn allemaal ff aardig sommige ken alleen van gezicht en de andere weer iets persoonlijk omdat ze iets meer dichter bij het kind staan het is een aangenaamde sfeer ook de leidsters onder elkaar geeft een leuke sfeer en ook naar de kinderen toe is er gewoon een leuke sfeer er wordt veel activiteiten gedaan zowel binnen humpie alsa buiten humpie

  8/10

  Geschreven op 13-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • ik ben super tevreden.eerst zat mijn dochter op een andere opvang en verveelde ze zich vaak.nu zit ze bij humpie dumpie,en heeft ze het uitstekend naar haar zin.ze verveelt zich nooit.ze is nu 10 jaar.en ik ben dik tevreden,het is fijn om te kunnen werken als je weet dat je dochter het ook naar haar zin heeft.

  8/10

  Geschreven op 03-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kleinschalig kinderdagverblijf waarbij aandacht voor de kindjes voorop staat. Leidsters altijd vriendelijk en geven een vertrouwd gevoel. Prettig dat de groepen verdeeld zijn van 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar

  8/10

  Geschreven op 28-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • super fijne kinderopvang! ons zoontje word bijna 2 en gaat er nu een half jaar naar toe. hij heeft het erg goed naar zijn zin. er word veel geknutseld met de kinderen en altijd mee gedacht als er iets aan de hand is.
  heel erg fijn dat ze ook goed meedenken voor oplossingen en flexibel zijn!

  9/10

  Geschreven op 25-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Fijn kinderdagverblijf en super vriendelijk

  9/10

  Geschreven op 24-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn zoon is bijna 8jaar en gaat al 7,5 jaar met veel plezier naar humpie dumpie en de bso (speelkwartier). De leidsters zijn top en je kind wordt er met alle liefde en plezier opgevangen. Ook de bso is erg leuk, mijn zoon gaat er graag naar toe, zelfs nu hij vakantie heeft en ik moet werken. Er worden leuke dingen georganiseerd zoals: bbqen, zwemmen, 6kamp, er op uit naar het ijs cafe en nog veel meer. Kortom, altijd gezellig!!!

  10/10

  Geschreven op 24-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Humpie Dumpie is een zeer goede en adequate opvang. De verzorging van kinderen en de activiteiten is erg goed. Alles is bespreekbaar en veel mogelijkheden qua opvang en tijden
  Ik breng onze kinderen met een gerust gevoel daarheen.

  8/10

  Geschreven op 24-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • 8,0 Blije gezichtjes
  03 mei 2013 / Karin, moeder van Annabelle en Sophie / juni 2010 tot heden:
  De juffen zijn zo ontzettend lief voor de kindjes dat het altijd feest is als ze weer naar “schooltje” mogen. ‘s Morgens al vrolijke gezichtjes en roepen ze de naam van de juf. Het zijn top meiden, wat is er nou mooier dan blije kindergezichtjes.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leidsters

  9,2 Vertrouwde plek
  30 april 2013 / CJ / September 2009 tot aug 2013:
  Eigenlijk niks dan positief. Altijd fijn persoonlijk contact, je zegt je naam en ze weten met wie ze te maken hebben, je bent er zeker geen nummer. Ze denken met je mee als het nodig is en zijn naar mijn mening heel flexibel. Mijn zoontje gaat er graag naar toe en dat is een goed teken, vindt zijn ‘ juffies’ erg lief en heeft vaak leuke verhalen over wat ze allemaal gedaan hebben en komt met mooie knutsels thuis.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Extra veel activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leidsters, Goede communicatie, Flexibel, Persoonlijk

  9,5 Flexibel kinderdagverblijf
  30 april 2013 / Mieke / Oktober 2009 tot heden
  Wij zijn erg tevreden met Humpie Dumpie. Onze 2 dochters hebben het er goed naar hun zin. Ze gaan er ook graag naar toe. Wij zijn ook erg tevreden over de flexibiliteit die geboden wordt. Mocht je onverwacht een keer extra opvang nodig hebben is dit nog altijd mogelijk geweest. Erg fijn. De leidsters zijn professioneel en weten hoe je kind is, erg belangrijk!
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leidsters, Goede communicatie.

  9,5 Prettig kinderdagverblijf
  29 april 2013 / Stephan / Oktober 2004 tot heden
  Onze 3 kinderen gaan hier al jarenlang met veel plezier naar toe. Mooi gebouw, leuk ingerichte groepen en professionele vriendelijke leidsters. Ook heel flexibel. Echt een aanrader.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Extra veel activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leidsters, Goede communicatie

  7,5 Superflexibel kinderdagverblijf
  25 april 2013 / D&J / September 2011 tot heden
  Natuurlijk zijn we tevreden over de manier waarop onze kinderen opgevangen worden/zijn bij Humpie Dumpie. Lieve, aardige, deskundige leidsters en leuke dagactiviteiten en een goede verzorging. Maar wat het voor ons nog fijner maakt, is dat Humpie Dumpie erg flexibel is als je een keertje een dag wilt ruilen. Dit is absoluut pluspunt.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters, Goede communicatie, Flexibiliteit

  8,0 Gemoedelijke sfeer
  25 april 2013 / Marieke / Oktober 2008 tot heden
  Onze kinderen zijn altijd met veel plezier naar Humpie Dumpie gegaan. De leidsters zijn vriendelijk en kennen alle kindjes. Er wordt rekening gehouden met het kind. Ook erg plezierig zijn de horizontale groepen. Zo is het aanbod aan activiteiten en het speelgoed prima afgestemd op de leeftijden van de kinderen.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters, Goede communicatie.

  8,1 Goede keuze voor vrijheid wat het kind zelf wil doen
  25 april 2013 / Tevreden alleenstaande moeder / September 2012 tot heden
  Hier zijn de kinderen vrij in wat ze willen doen: Verplichtingen hebben ze al genoeg op school. De eigenaresse is zeer flexibel als het gaat om extra dagen wel of niet.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leidsters, Goede communicatie, Flexibel

  8,1 Lieve leidster en een geweldige flexibele opvang
  24 april 2013 / Tevreden moeder / Februari 2008 tot april 2013
  Onze dochter heeft bij Humpie Dumpie gezeten en nu zit onze zoon er. We hebben altijd onze kinderen met een gerust hart achtergelaten bij deze kdv. De leidsters zijn lief maar ook kundige mensen. De flexibiliteit van deze kdv is helemaal top! De manager is altijd bereid om mee te denken en kan meestal moeiteloos een extra dag regelen. Ten slotte zijn wij ook erg tevreden over het feit dat het horizontale groepen zijn. Je hebt groepen van 0-2 en groepen van 2-4 jaar. Dus een echte aanrader!
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters, Goede communicatie, Flexibel
  Minpunten: Locatie is niet top.

  8,6 Zeer goed
  24 april 2013 / Snjezana / Januari 2008 tot heden
  Het is een thuissfeer, waar je makkelijk kan communiceren met iedereen, mijn kinderen zijn daar erg blij en hebben een schitterende tijd.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Veel ruimte, Lieve leidsters, Goede communicatie

  9,5 Aanbeveling
  24 april 2013 / Haantje / Maart 2011 tot heden
  Humpie Dumpie is een goed georganiseerd en flexibel kinderdagverblijf. Ik heb er goede ervaringen mee, ook met de leidsters die daar werken. Ze begeleiden je kind erg goed en zijn duidelijk naar de ouders toe. Ik zou dit kinderdagverblijf zeker aan ouders adviseren als ze er 1 zoeken die deskundig is en gespecialiseerd zijn. Dan is Humpie Dumpie zeker het geschikte kinderdagverblijf, want we hebben onze dochter erop zitten en ze gaat er met plezier heen en dat is ook wat ik belangrijk aan een kinderdagverblijf vind: dat het kind er plezier heeft.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leidsters, Goede communicatie, Top kinderdagverblijf

  7,9 Fijne, leerzame en nette omgeving voor je kinderen
  24 april 2013 / Erwin / April 2012 tot heden
  We hebben een goede ervaring met dit kinderdagverblijf. Goede leidsters. Veel aandacht voor het kind. Fijne accommodatie, Onze kinderen gaan er graag naar toe.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters, Goede communicatie.

  8,1 Kleine gezellige opvang
  24 april 2013 / Anke / Augustus 2009 tot heden
  Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht voor mijn kinderen. Sfeer is absoluut niet zakelijk. Zeer flexibel met ruilen van dagen. Prijs-kwaliteit is prima.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters
  Minpunten: weinig educatieve toevoeging

  8,4 Lachtende kinderen is het beste bewijs
  24 april 2013 / Bob / Mei 2010 tot heden
  We zijn heel blij dat wij voor dit KDV gekozen hebben.Duidelijke en laagdrempelige communicatie, zeer flexibel en uitstekend toegerust op de kinderen. Fijn ook dat er horizontale groepen zijn (0-2, 2-4) zodat de kinderen kunnen spelen zoals dat past bij hun leeftijd. De ‘juffies’ hebben voldoende aandacht en liefde voor de kinderen: onze zonen zijn dol op ze! Dat onze kinderen altijd met veel plezier naar het KDV gaan is voor ons het beste bewijs dat het goed zit.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leidsters, Goede communicatie

  8,4 Een leuk kinderdagverblijf en lieve juffies.
  24 april 2013 / Fam. Vd Sanden – v Eeden / Juli 2010 tot heden
  We hebben nu zo’n 3 jaar ervaring met dit kinderdagverblijf. Zowel onze oudste als jongste dochter vermaken zich prima hier en gaan hier graag naar toe. Er worden dan ook leuke activiteiten gedaan om de kinderen bezig te houden zoals bijv. Verven en knutselen. Onze oudste speelt ook erg graag buiten bij Humpie in de zandbak. Een groot pluspunt wat ons betreft is dat de leeftijdsgroepen gescheiden zijn van elkaar (0-2 jaar en 2-4 jaar) waardoor veiligheid gewaarborgd blijft. Een dagje ruilen is naar mijn ervaring geen probleem, wat wel heel prettig is. Wij zijn zeer tevreden en gaan met een gerust hart naar ons werk omdat wij weten dat de kinderen bij Humpie Dumpie in goede handen zijn.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters, Goede communicatie, Gescheiden groepen

  8,6 Met een gerust hart gaan werken...
  24 april 2013 / ekb / januari 2010 tot heden
  Heel fijn kinderdagverblijf. De groepen zijn in leeftijd opgedeeld zodat de peuters (vaak wat lomper), geen rekening hoeven te houden met rond kruipende baby’s. Dat zorgt daarnaast ook weer voor een gezonde stimulans en uitdaging voor het kind als het van de babydreumes groep naar de peuter groep gaat. Mijn oudste gaat inmiddels al ruim 3 jaar met veel plezier naar dit kinderdagverblijf, de jongste vermaakt zich inmiddels ook al 6 maanden daar. Al met al een heel fijn kinderdagverblijf waar ik mijn kinderen goed verzorgt en in veilige handen achterlaat als ik moet werken.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters, Goede communicatie

  9,5 Geef rust in je hart
  24 april 2013 / Familie Lapre / Augustus 2003 tot decemter 2012
  Je brengt je kind en je weet dat je kind goed wordt verzorgd. Naarmate de ouder waren, gingen ze altijd met plezier. Dan weet je dat je kind zich er gaat vermaken.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leidsters, Goede communicatie.

  8,1 Klein en fijn
  24 april 2013 / Jose / Augustus 2011 tot februari 2013
  Humpie Dumpie is geen onderdeel van een grote organisatie, communicatie wordt daardoor een stuk makkelijker en laagdrempelig. Leidsters zijn super betrokken en erg lief voor de kinderen, genoeg variatie aan speelgoed en een mooie buitenspeelterrein.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leidsters, Goede communicatie.
  Minpunten: weinig activiteiten buiten het kdv

  8,6 Erg tevreden!
  24 april 2013 / Debbie / April 2009 tot december 2012
  Heel erg tevreden over alles eigenlijk! Leuke, lieve leidsters. Goede communicatie. Dit KDV heeft zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn zoon!
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel ruimte, Lieve leidsters

  8,7 Zéér flexibel, altijd plaats voor een ruiling
  24 april 2013 / A. / Oktober 2004 tot heden
  Al jaren komen mijn kinderen naar Humpie Dumpie. Super leidsters (voldoende vaste trouwe gezichten) op KDV en BSO. Genoeg 1 op 1 aandacht. Zeer flexibel. Ruilingen en extra opvang in overleg altijd mogelijk. Zeer begaand met kinderen en ouders. Veel activiteiten en gezelligheid voor kind en ouder. Leuke kindvriendelijke locatie, rustige wijk. Grote pluim voor de organisatie!
  Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leidsters, Goede communicatie, Zeer flexibel, Meedenkend met werkende ouders, onbeperkt ruilen mogelijk, Zeer vriendelijk en prettig, Weinig wisseling in leidsters.

  7,5 Kinderen gaan met plezier erheen
  26 oktober 2012 / Bridget / Mei 2010 tot heden
  Onze kinderen gaan er vanaf dag 1 met veel plezier heen. Ze zijn dol op de ‘juffies’ en het aanbod van activiteiten. Buitenspelen is favoriet bij onze oudste zoon en dat doen ze regelmatig. Het gebouw is het laatste jaar grondig verbouwd/opgeknapt en het ziet er heel gezellig en knus uit.
  Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leidsters

  9/10

  Geschreven op 22-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Een zeer flexibel dagverblijf met super lieve en goede leidsters. Alles is mogelijk! Goede prijs en hoge kwaliteit. Echt een aanrader!

  10/10

  Geschreven op 22-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven