Home > Spijkenisse > Klein maar dapper - Locatie Schenkel

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Klein maar dapper - Locatie Schenkel - Spijkenisse

KLEIN MAAR DAPPER is een dagopvang voor kinderen van 2-4 jaar, gecombineerd met peuteronderwijs. Een initiatief van Dominique Reincke en Simone Luneburg: twee zussen met een gezamenlijk doel.

Bij KLEIN MAAR DAPPER geniet u van het voordeel dat uw kind de gehele dag op een educatieve manier wordt opgevangen.
We richten ons voornamelijk op de taalontwikkeling van de peuter. Door maatwerk te bieden verwachten we een basis te leggen die een prettige doorstroom naar het basisonderwijs mogelijk maakt.

Peuters dienen in een warme omgeving opgevangen te worden. Wanneer dit het geval is zal een kind emotioneel vrij worden, zelfvertrouwen krijgen en nieuwsgierigheid ontwikkelen. Dit zijn de drie basisvaardigheden die een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken. Bij ons staat een goed pedagogisch klimaat en plezier in leren voorop.

Speerpunten
 • Dagopvang
 • Gecombineerd met peuteronderwijs, gericht op taalontwikkeling
 • Warme en prettige omgeving voor uw kind
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 18:00 uur

Met uitzondering van verplichte vrije dagen conform CAO Kinderopvang zoals Nieuwjaarsdag, tweede paasdag, Koninginnedag, 5 mei (1x per 5 jaar, te beginnen in 2015), hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag.

Wij zijn tevens gesloten tijdens de kerstvakantie en gedurende de middelste 4 weken van de zomervakantie. Voor het schooljaar 2011-2012 betekent dat van 26-12-2011 t/m 06-01-2012 en van 16-07-2012 t/m 10-08-2012.

Let op: ook de vakanties van het schooljaar 2012-2013 zijn bekend. De kerstvakantie is van 24-12-2012 t/m 04-01-2013 en de zomervakantie van 29-07-2013 t/m 23-08-2013.

Vaste uren
Vanwege het feit dat we gebonden zijn aan lessen die in de ochtend gegeven worden is er een inlooptijd tussen 07:30 uur en 09:00 uur.
Ophalen kan tussen 15:30 uur en 18:00 uur.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 7,80
Aantal kindplaatsen
14 per dag
Kinderen per begeleidster
Max. 7
Maximale groepsgrootte
14
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Nee
Pedagogisch beleid

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Klein maar dapper - Locatie Schenkel - Spijkenisse

Er zijn 24 aanbevelingen geschreven
 • Gestructureerde dagbesteding waarover is nagedacht.
  Super lieve begeleidsters.
  Niet te grote groepen zodat er genoeg aandacht is voor ieder kind.

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Super lieve juffen ze doen er onwijs veel leuke activiteiten. En hele leuke thema's. En de communicatie is heel goed. Ik kan het iedereen aanraden

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Super lieve betrouwbare juffrouws.
  De kinderen leren heel veel met en van elkaar.
  Leuke thema's
  Uitstapjes samen met je kind of kleinkind.
  Goede communicatie.
  Schone veilige omgeving.
  Gezelligheid.
  Hulp aan je kind waar het nodig is, terug koppeling aan de ouders.

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Super Juffen!! Erg fijn hoe gecommuniceerd wordt naar de ouders en erg fijn dat er genoeg aandacht is voor ieder kind. Lekkere kleine groepen. Onze dochter heeft het heel erg naar haar zin op school en mist het dan ook erg als ze vakantie heeft.

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Geweldige juffen met oog voor de kinderen, leuke thema's waar de kinderen veel van opsteken en ook nog eens een fijne gymzaal om heerlijk bewegingsonderwijs te kunnen krijgen!

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Klein maar dapper is echt top! Goede en fijne begeleiding en aandacht voor de kinderen, er word d.m.v. leuke en interessante thema's veel geleerd en de groei en ontwikkeling van de kinderen worden goed bijgehouden. Heel fijn dat kinderen ook goed worden gestimuleerd, zeker met oog op de komende jaren op de "grote" basisschool. De juffen zijn zeer professioneel, betrokken en heel positief en lief ingesteld. Vanaf dag 1 heel vertrouwd. Mijn dochter voelt zich er op haar gemak en gaat er met plezier heen!

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • De lieve juffen en de aandacht voor je kind is geweldig. Dit helpt ontzettend voor de sociale ontwikkeling.

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Vriendelijk, kundig personeel. Goede begeleiding, leuke activiteiten. in 1 woord - geweldig!

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Liefdevolle aandacht voor de kinderen, structuur waardoor mijn dochter zich hier veilig en vertrouwd voelt

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Alles is super leuk bij klein maar dapper

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Alles is super leuk bij klein maar dapper

  10/10

  Geschreven op 07-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Er word veel gedaan voor de kinderen. Er word gewerkt met thema's. Goede voorbereiding op de basisschool. Goed opgeleiden leidsters en er word naar het individuele kind gekeken. Wij zijn zeer tevreden.

  9/10

  Geschreven op 28-09-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze zoon zat op de peuterspeelzaal, maar had het hier niet naar zijn zin. Was vaak verdrietig en had nooit zin om er naar toe te gaan. Via via hoorden we over Klein maar dapper. We zijn toen kennis gaan maken en het voelde heel goed!! Sinds januari 2013 zit onze zoon bij Klein maar dapper- locatie Maaswijk.
  We hebben er geen moment spijt van gehad. Leuke meiden, leuke activiteiten, veel kennis en bovenal heel lief voor de kindjes! Ik zeg niet twijfelen, maar doen..

  10/10

  Geschreven op 04-07-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • De opvang bij klein maar dapper beperkt zich niet tot enkel dagopvang. Maar de combinatie van opvang met voorbereiding op het basisonderwijs is wat klein maar dapper uniek maakt. De individuele aandacht voor mijn kind op het gebied van veiligheid, plezier en ontwikkeling is wat mij zeer aanspreekt.
  Mijn dochter heeft, voordat zij bij klein maar dapper kwam, twee jaar bij een andere grotere kinderdagverblijf gezeten. Ze heeft zich daar nooit op haar gemak gevoeld en het afscheid was iedere keer dan ook een negatieve ervaring voor mijn dochter en mij. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij onze dochter hebben overgeplaatst naar een ander kinderdagverblijf, klein maar dapper. Door de goede zorg en aandacht bij klein maar dapper gaat mijn dochter nu lachend de opvang locatie binnen. En wordt zij iedere week uitgedaagd om er samen met de andere kinderen en leidsters een topdag van te maken. Het is ook geweldig om de leuke verhalen van mijn vrolijke dochter aan het einde van de dag aan te horen.

  10/10

  Geschreven op 24-05-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ja ik kan klein maar dapper absoluut aanbevelen aan andere ouders. Mijn meisjes Calleigh en Aeryn worden in juni 4, dus hun klein maar dapperavontuur komt ten einde. Best jammer. Beide meisjes voelen zich vanaf dag 1 heel thuis, zelfs als ze moe of een beetje verkouden wilden ze gewoon naar "schooltje". Zelfs in de vakantie werd regelmatig gevraagd, wanneer mogen we weer. Ook de begeleiding van ouders is erg goed. Zodra ze bij de jongste van de tweeling al wat ontwikkelingsprobleempjes zag hebben ze dat ons gemeld en met verschillende opties voorgesteld. Nu blijkt dat de meisjes niet naar dezelfde school gaan en ook daar steunen en helpen ze ons bij. Als je een goede voorbereiding voor het basisonderwijs voor uw peuter, dan ben je bij klein maar dapper aan het goede adres. Zoveel warmte, zeer bekwaam, gezelligheid. Je voelt je meteen op je gemak, Zoveel de kinderen als de ouders.

  10/10

  Geschreven op 31-03-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze dochter gaat sinds mei 2012 naar Klein maar Dapper. Eerst op de locatie Schenkel en sinds januari 2013 is ze mee naar de nieuw geopende locatie Maaswijk.
  Ze heeft het er ontzettend naar haar zin. Dit heeft alles te maken met de warme, lieve mensen die er werken.
  Naast een liefdevolle verzorging en persoonlijke aandacht worden kinderen er ook op een professionele wijze geprikkeld en uitgedaagd zich spelenderwijs te ontwikkelen.
  Onze dochter gaat met veel plezier naar "school" en wij als ouders brengen haar er met een gerust hart naartoe.

  10/10

  Geschreven op 21-02-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter ging 1 keer per week naar Klein Maar Dapper en dit is zeer goed bevallen! ze kwam altijd trots terug met de leukste verhalen uit een voorleesboek van de juf of met nieuwe dingen die ze geleerd had tijdens de opvang. Ze weten een speelse en uitdagende omgeving voor de kinderen te creëren waarin ze op een educatieve manier worden opgevangen. Wij hebben gemerkt dat de stap naar de basisschool voor onze dochter nu een stuk minder groot geworden is. Ze heeft altijd plezier gehad terwijl ze ook nog eens een hoop leerde! die combinatie kom je niet vaak tegen in een kinderdagverblijf. ik raad het dan ook iedereen aan om voor een dergelijke opvang te kiezen. Het feit dat Klein Maar Dapper een initiatief is van twee zussen zie je terug in de warme omgeving waar de kinderen in terecht komen en de goede communicatie onderling en naar de ouders toe. De Zussen en de andere meiden die er werken stralen plezier uit in hun werk en dat merken de kinderen ook zeker. Klein Maar Dapper is top!

  10/10

  Geschreven op 17-02-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Erg tevreden over Klein maar Dapper locatie Schenkel ! Laat mijn meissie met een goed en vertrouwd gevoel achter bij de meiden !

  8/10

  Geschreven op 18-12-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wat een geweldige visie hebben deze meiden! Professioneel, betrokken, zorgzaam, geweldig speelmateriaal en wat een leuke jaarplanning!
  Een echte aanrader dus!

  10/10

  Geschreven op 11-09-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochtertje voelde zich gelijk thuis bij Klein maar dapper. Ik vind het een erg goed opvang. Er is rust en regelmaat en leuk (houten) speelgoed. Ook de yoga voor peuters vind ik heel origineel. Mijn dochtertje past het af en toe zelfs thuis toe of onderweg in de auto zit ze dan ineens ademhalingsoefeningen toe te passen. :-)
  Ik laat haar met een gerust hart bij Klein maar dapper achter.

  10/10

  Geschreven op 16-08-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de opvang bij Klein maar dapper.
  Ons zoontje was twee toen we besloten de overstap te maken naar klein maar dapper vanuit een andere kinderopvang organisatie. We misten daar een gestructureerd dagprogramma waar aandacht was voor creativiteit en cognitieve uitdagingen en een degelijk pedagogisch beleid. Ook vonden wij dat er weinig georganiseerd werd voor de kinderen en er passie ontbrak bij het personeel. Dit hebben wij bij klein maar dapper gevonden. Er wordt persoonlijke aandacht besteed aan ons kind en op zijn persoonlijkheid en interesses ingespeeld. Het spelmateriaal is leerzaam en uitdagend en ook over de invulling van de dag is goed nagedacht. Simone en Dominique organiseren regelmatig leuke uitstapjes en activiteiten wat wij echt een meerwaarde vinden. De communicatie naar ouders is ook erg prettig. Ons kind voelt zich er goed en dat is natuurlijk heel erg belangrijk.
  Wij vinden dit kinderdagverblijf een heel prettige opvang voor ons zoontje, het is echt anders dan een gewone kinderopvang. Uitdagender, leerzamer, persoonlijker en ook gewoon leuker!

  10/10

  Geschreven op 18-07-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter heeft het ontzettend naar haar zin bij KLEIN MAAR DAPPER.
  Er worden altijd veel leuke activiteiten georganiseerd en er werken leuke,enthousiaste en ervaren meiden.

  9/10

  Geschreven op 15-07-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • We zijn zeer tevreden over de opvang bij klein maar dapper. De meiden zijn erg lief en geven de kindjes veel aandacht op een leerzame manier en ze nemen de tijd voor de ouders mocht er iets te bespreken zijn. Mijn zoontje heeft het ook erg naar zijn zin en gaat met plezier naar de opvang toe. Aangezien hij achterstand heeft met zijn spraak werken ze hier hard aan om hem elke keer iets nieuws te leren.

  10/10

  Geschreven op 11-07-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Goed gekwalificeerd personeel. Ze zijn erg betrokken en je ziet dat ze goede reele eisen stellen aan de kinderen. Hebben ook een goed beeld van je kind. Goede voorbereiding op de basisschool met veel goede, inhoudelijke activiteiten.
  Als ouder kan ik zeggen dat ik mijn kind met een gerust en fijn gevoel achterlaat bij Klein maar Dapper!

  9/10

  Geschreven op 11-07-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven