Home > 's-Hertogenbosch > Kinderopvang 't Goudvisje, Kinderopvangboerderij

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kinderopvang 't Goudvisje, Kinderopvangboerderij - Empel

Binnen een sfeervolle omgeving met de nadruk op natuurbeleving geven wij kinderen de zorg en aandacht die ze verdienen. Door kinderen positief te benaderen, stimuleren wij hen om te ondernemen, te ontdekken, te creëren en hun fantasie te gebruiken.

Natuurrijke kinderopvang, onze missie
Contact tussen kinderen en natuur is erg belangrijk. Het is de missie van Kinderopvang ’t Goudvisje om de natuur zoveel mogelijk bij de kinderen te brengen in onze stadse omgeving. Hiermee bieden we kinderopvang en buitenschoolse opvang met een onderscheidend karakter.
Het omgaan met dieren en natuur is niet alleen leuk en ontspannend maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Buitenruimte
De buitenruimtes van Kinderopvang ’t Goudvisje bieden kinderen veel mogelijkheden. De kinderen hebben hier volop de ruimte om te spelen en te ontdekken. Naast een grote zandbak, een glijbaan, klim- en klautermogelijkheden en buitenspeelmateriaal is er veel groen; gras, bomen, planten & struiken. Daar waar mogelijk krijgen dieren een eigen plek. Op iedere dagopvanglocatie is er een veilige gelegenheid voor kinderen om in buitenbedjes te slapen. We gaan iedere dag minstens één keer naar buiten met de kinderen. Ons motto is niet voor niets; ‘Beleef de natuur!’.

Pedagogisch beleid
Wij bieden kinderen betrouwbare opvang in een inspirerende, veilige en natuurrijke omgeving. Er is ruimte voor de uniekheid en talenten van ieder kind, zodat ze zich veilig voelen en onder andere de persoonlijke en sociale competenties kunnen ontwikkelen.
Daarnaast kiezen wij voor natuurbeleving en ruimte. Contact tussen kinderen en natuur is erg belangrijk. Het is onze missie de natuur zoveel mogelijk bij de kinderen te brengen.

Wij werken organisatie-breed met een Pedagogisch Coach.
Zij begeleidt en ondersteunt onze Pedagogische Medewerkers bij vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Door video-interactie wordt duidelijk zichtbaar wat de struikelblokken zijn die medewerkers ervaren. Met behulp van coachingsgesprekken kan er in een vroeg stadium worden bijgestuurd, indien nodig. Deze praktijkgerichte aanpak van coaching op pedagogisch vlak, is een zeer waardevolle aanvulling voor onze medewerkers.

Speerpunten
 • Natuurrijke kinderopvang
 • Plezier & inspiratie
 • Aandacht voor talent
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7.30u 18.30u
Dinsdag 7.30u 18.30u
Woensdag 7.30u 18.30u
Donderdag 7.30u 18.30u
Vrijdag 7.30u 18.30u
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Kinderopvang 't Goudvisje is het hele jaar geopend, van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Uitzondering hierop vormen officiële feestdagen; 2e paasdag, hemelvaartsdag, 2e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag. Op deze dagen zijn wij gesloten.

Op kerst- en oudjaarsavond (respectievelijk 24 en 31 december) zijn alle vestigingen tot 17.00 uur geopend, mits deze dagen op een doordeweekse dag vallen.

Daarnaast zijn wij eens in de 5 jaar gesloten op 5 mei en jaarlijks op de maandag tijdens carnaval. Aangezien carnavalsmaandag geen officiële feestdag is ontvangen alle ouders die normaal op een maandag opvang genieten een ruildag ter compensatie.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ Actuele tarieveninformatie vindt u op onze website www.goudvisje.nl
Aantal kindplaatsen
140
Kinderen per begeleidster
Bij een babygroep bij volledige bezetting: 3 Pedagogisch Medewerkers. Bij een peutergroep 2 medewerkers.
Maximale groepsgrootte
14
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja, VVE, methode 'Startblokken'
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

 • De Haren1,4 km afstandPloossche Hof 85, 5233 HG, 's-Hertogenbosch

Beoordelingen Kinderopvang 't Goudvisje, Kinderopvangboerderij - Empel

Er zijn 4 aanbevelingen geschreven
 • Deze kinderopvang is niet te vergelijken met andere kinderopvang. Hier telt je eigen kindje, en jij als ouder ook. Ik vond het heel erg spannend om mijn dochtertje de eerste keer weg te brengen, maar de meiden die hier werken gaven mij zo'n goed gevoel. Tevens hebben ze mij gedurende de dag op de hoogte gehouden met mooie foto's en een verhaaltje op de app, en tussen de middag een belletje. Wat een toppers ! De groepsruimten zien er erg netjes en leuk uit, voor de baby's hebben ze zelfs een aparte ruimte tot 1 jaar, zodat er soms wat meer rust is voor hen, heel fijn.
  De peutertjes zie ik altijd erg leuke activiteiten doen, en ook word er met de dieren geknuffeld en gespeeld. Hier worden de kinderen en de ouders begrepen en dat is heerlijk om te zien!

  9/10

  Geschreven op 05-02-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Geweldig! Mooie locatie, super vriendelijke medewerkers, leuke activiteiten voor de kinderen en heel veel naar buiten.

  Ontzettend blij met deze opvang, mijn dochter en zoon zijn er beide heel gelukkig.

  9/10

  Geschreven op 07-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Door de mooie ruimte binnen. En de heerlijke buiten ruimte met eigen dieren. Kunnen ze heerlijk spelen en ontwikkelen. Sterke punten: Communicatie met ouder; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  8/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Bij dit kinderdagverblijf spelen je kinderen heel veel buiten. Ook als het regent, dan maken ze daar gewoon een spelletje van. Bij het kinderdagverblijf is een enorme ontdek-tuin voor de kinderen, met een kinderboerderijtje en een moestuin. Het team is erg betrokken en er zijn weinig wisselingen. Via een online ouderportaal blijf je dagelijks op de hoogte van de ontwikkeling van je kind.

  Positieve ervaringen bij deze kinderopvang door:
  Communicatie met ouder
  Persoonlijke aandacht
  Aandacht voor ontwikkeling
  Buitenspelen

  9/10

  Geschreven op 08-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven