Home > Rotterdam > Kdv Pinkeltjesland

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kdv Pinkeltjesland - Rotterdam

Kinderopvang Pinkeltjesland staat voor 17 jaar deskundigheid en vertrouwen.
Kinderopvang van 0 t/m 4 jaar. Waaronder een aparte baby groep!
Voorschoolse en naschoolse opvang van 4 t/m 12 jaar.

Dagelijks verse warme maaltijden.
2 x per week peutergym lessen.
Camera bewaking op de locatie.

Een professionele, veilige en schone omgeving voor uw kind.

Kom gerust langs !

010-4770222

Speerpunten
 • Deskundigheid
 • Vertrouwen
 • Huiselijk
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07.00 19.00
Dinsdag 07.00 19.00
Woensdag 07.00 19.00
Donderdag 07.00 19.00
Vrijdag 07.00 19.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ €6,70
Aantal kindplaatsen
66
Maximale groepsgrootte
16
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

 • Beatrix0,2 km afstandKorenaarstraat 26, 3023 XG, Rotterdam
 • Bommes0,3 km afstandMathenesserlaan 335, 3023 GA, Rotterdam
 • Pippeloen0,3 km afstandLieve Verschuierstraat 62, 3021 ZH, Rotterdam

Beoordelingen Kdv Pinkeltjesland - Rotterdam

Er zijn 13 aanbevelingen geschreven
 • Vanaf mijn eerste kennismaking met Pinkeltjesland wist ik het gelijk: Deze wordt het!
  Ik had inmiddels 2 andere gezien, maar deze voelde gelijk bij de binnenkomst al goed. Tijdens de rondleiding mogen proeven van een sfeer van deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen; heel erg fijn!
  Verder ervaar ik de leidsters stuk voor stuk als betrokken, deskundig, lief en wat bovenal fijn is: ze hebben een duidelijke vakvisie waar ze voor staan en wat ze uitdragen. Ze bieden echt kwaliteit.
  Ik vind eigenlijk dat andere groepsleidsters van andere lokaties verplicht een weekje stage moeten lopen bij Pinkeltjesland, om te leren hoe ze het echt zou moeten doen...!
  Puntje van kritiek? Niet echt, maar waar Pinkeltjesland misschien landelijk nog wat achter loopt, is de website. Deze zou uitgebreider en geavanceerder mogen.
  Maarre.. liever een hele goede plek voor mijn kind, dan een strakke website!
  :-)

  9/10

  Geschreven op 20-11-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik ben erg tevreden over deze kinderdagopvang. De leidsters zijn vaardig, lief en communicatief sterk. Als ik de verhalen van vriendinnen vergelijk met mijn ervaringen met Pinkeltjesland, valt me elke keer op dat de kinderen op deze creche meer leren (zoals tellen in het Nederlands, Engels en Frans, alfabet, rijmpjes enz) dan op andere kinderdagverblijven. En dat op een zeeer speelse manier! Mijn dochter wees vanaf het moment dat ze voorop de fiets zat al met haar vingertje de route naar de creche, zó graag wilde ze er naartoe! :) Tot slot; deze creche geeft kinderen ook duidelijke regels en regelmaat, vanuit een positieve opvoedingsvisie. Dus het positieve gedrag wordt benoemd en hierdoor willen kinderen ook graag (netjes) meedoen met wat de bedoeling is.

  8/10

  Geschreven op 19-10-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Vriendelijke en geduldige leidsters, ruime en schone accommodatie, uitgebreide activiteiten voor jong en oud.

  8/10

  Geschreven op 14-11-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter van 4jaar heeft het prima naar haar zin bij Pinkeltjesland.Een leuke sfeer , hygiëne, veiligheid en niet te vergeten het personeel. Want het is het personeel ,die er voor zorgt samen met hun werkgever ,dat mijn dochter zich thuis voelt. Als ik mijn dochter daar achter laat , ga ik met een goed gevoel weg.Met een woord geweldig.

  10/10

  Geschreven op 13-11-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Sinds de verhuizing zit het kinderdagverblijf in een modern pand met alle faciliteiten, waaronder de mogelijkheid tot de speeltuin waar het pand aan grenst. Het kdv organiseert verschillende uitjes die voortkomen uit een bepaald thema. Naast het bieden van een vertrouwde omgeving, bieden de leidsters ook structuur en geven goede terugkoppeling over de dag maar ook de ontwikkeling van het kind. Ten slotte een gezellige en prettige sfeer.

  9/10

  Geschreven op 01-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het team van Pinkeltjesland geeft ons een prettig familie gevoel. Alle medewerkers zijn bovendien zeer betrokken en begaan met zowel kinderen als ouders.

  De opvang is recentelijk verhuisd naar een nieuwe locatie, met veel speel mogelijkheden en opvangruimtes voor alle verschillende leeftijdsgroepen.

  Onze kinderen hebben het zeer naar hun zin!

  8/10

  Geschreven op 31-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn man en ik kennen KDV Pinkeltjesland al 10 jaar. Onze oudste dochter zat op de opvang voor 9 jaar en voor 1,5 jaar onze jongste zoon. We zijn 4x in Rotterdam verhuisd en geen enkel moment hebben wij ons dochter weggehaald van KDV Pinkeltjesland. Zo vertrouwd en veilig voelt het!
  Het gevoel is hetzelfde gebleven en wij zijn als ouders superblij dat onze kinderen deel kunnen maken van de goede service en klantvriendelijkheid van KDV Pinkeltjesland B.V.

  9/10

  Geschreven op 26-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Vanaf de eerste kennismaking voelde het al goed. Dit gevoel bleek achteraf ook juist. Onze dochter gaat met veel plezier naar de opvang en wordt goed verzorgd. Ook over het pand zijn we zeer te spreken; het is heel, schoon en mooi. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de tuin.

  9/10

  Geschreven op 14-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter zit al 4 jaar op KDV Pinkeltjesland en ik ben uiterst tevreden! De sfeer is goed, de leiding heeft een goede pedagogische insteek, er worden leuke activiteiten gedaan en de kinderen staan centraal! De organisatie is flexibel, servicegericht, transparant en communicatief. Een dike 8!

  8/10

  Geschreven op 14-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter zit al 4 jaar op KDV Pinkeltjesland en ik ben uiterst tevreden! De sfeer is goed, de leiding heeft een goede pedagogische insteek, afspraken worden goed nagekomen en de organisatie is communicatief, flexibel en transparant. Het kind staat centraal zonder dat het afdoet aan de service jegens de ouders. Een dikke 8!

  8/10

  Geschreven op 14-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ben zeer tevreden over de kdv, vol vertrouwen en verzorging. Ik voel me gerust en daar ben ik blij mee. Lieve aardige begeleiders, luisteren aandachtig en geven alle tijd.

  9/10

  Geschreven op 14-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Vanaf het eerste moment, dat we binnenkwamen een warm en welkom gevoel gekregen. Medewerkers zijn erg professioneel en liefdevol naar de kinderen. Rustig maar wel consequent. Het liefst ben je als moeder bij je kind, maar hier ga je wel met een erg goed gevoel de deur uit.

  10/10

  Geschreven op 14-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Vriendelijke professionele medewerkers. Ik heb veel vertrouwen in de medewerkers en mijn zoon gaat er elke dag met plezier heen. Hij krijgt zeer goed te eten, veel beweging en voldoende uitdaging. De organisatie is heel flexibel en richt zich goed op de behoefte van zowel mijn zoon als mij als ouder.

  8/10

  Geschreven op 13-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven