Home > Rotterdam > BSO Move-It

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over BSO Move-It - R'dam

BSO Move-It is een buitenschoolse opvang met de nadruk op sport en dans en is geveMove itstigd in het clubgebouw van de Ommoordse Mixed Hockeyclub (OMHC) en in de binnenruimte van het Tangram in kindcluster 2 van de Brede school Nesselande.

Voor kinderen die zich graag uitleven, heeft BSO Zus en Zo de sport-bso's ontwikkeld. Na schooltijd en in schoolvakanties maken de kinderen kennis met verschillende sporten zoals: hockey, judo, badminton en voetbal, met verschillende dansen zoals: ballet, streetdance, hip hop en capoeira en met verschillende spelactiviteiten.

Bij de jongste kinderen ligt het accent op fantasiespelen, bij de oudste meer op de ‘echte' sporten en spelregels. En dat alles onder begeleiding van enthousiaste, sportieve pedagogische medewerkers en gekwalificeerde sportleiders.

In schoolweken wordt hier op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag naschoolse opvang georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tevens organiseren we in de vakanties sportprogramma’s bij BSO Move-It, als onderdeel van de vakantie opvang.

U kunt de kinderen aanmelden voor zwemles op (hun contractdag) op dinsdag of donderdag voor het A,B, of C-diploma. De zwemlessen worden aangeboden bij David Lloyd.

De kinderen worden met een (taxi) bus naar het zwembad vervoerd onder begeleiding van vaste pedagogisch medewerkers. Deze pedagogisch medewerkers blijven bij de kinderen tijdens de zwemlessen en bieden zonodig hulp bij het aan-en uitkleden. De kinderen krijgen na het zwemmen een broodmaaltijd en fruit. De kosten voor de zwemlessen en het taxivervoer komen voor uw eigen rekening.

Aanmelden voor de zwemlessen kan via info@bsozusenzo.nl onder vermelding van de naam van uw kind, uw voorkeursdag(en) en zwemdiploma A,B of C en Zwemvaardheden.

Voor alle kinderen vanaf groep 5 hebben we een speciaal Big-Time-programma ontwikkeld. Onze kinderen kunnen allerlei gerichte lessen en workshops volgen op het gebied van sport, dans, expressie en creativiteit op ma, di, do en vr. Het creatieve en expressieveprogramma wordt aangeboden in de Knoop bij KC! (Robert van het Hoffstraat 10)

Contactpersoon Big Time: Stephan Seidelmann (06) 211 414 89


Speerpunten
  • Veel aandacht voor het kind
  • Gezonde levensstijl met veel bewegen
  • Unieke leeftijdsgerichte activiteiten
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:15 18:30
Dinsdag 07:15 18:30
Woensdag 12:00 18:30
Donderdag 07:15 18:30
Vrijdag 07:15 18:30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

VSO is van 07:15 tot 08:30.
NSO is ma, di, do en vrijdag van 14:15 tot 18:30.
NSO op woensdag is van 12:00 tot 18:30.

NSO en vakantieopvang op woensdag is op locatie Fiesta.

De vakantieopvang is van 07:30 tot 18:30.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 7,28
Aantal kindplaatsen
180
Kinderen per begeleidster
1 op 10
Maximale groepsgrootte
20
Horizontale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
Participatie met Brede School
Ja
Pedagogisch beleid

Vergelijkbaar in de buurt

  • Toverkunst0,0 km afstandMarcel Duchampplein 130, 3059 RD, Rotterdam
  • BSO Fiësta0,4 km afstandCesar Domelastraat 11, 3059 PM, R'dam

Beoordelingen BSO Move-It - R'dam

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven