Home > Rotterdam > Prokino Ketelbinkie Schiebroek

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Prokino Ketelbinkie Schiebroek - Rotterdam

Prokino Ketelbinkie Schiebroek is gevestigd in een groene omgeving in de Rotterdamse wijk Schiebroek. Er is beschikking over een ruim gebouw met meerdere grote en kindvriendelijke buitenspeelruimtes. Naast een professioneel pedagogisch klimaat staat warme, liefdevolle en betrokken zorg centraal. Het kinderdagverblijf werkt met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), een programma dat onder andere de taalontwikkeling bij kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar stimuleert. Ook kinderen met een handicap of chronische ziekte kunnen gebruik maken van onze kinderopvang.
Prokino Ketelbinkie Schiebroek biedt tevens vervroegde en verlengde opvang aan. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor flexibele en incidentele opvang.

Speerpunten
  • Voor- en Vroegschoole Educatie (VVE)
  • Ruime binnen- en buitenspeelplaatsen
  • Professionele en enthousiaste medewerkers
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 06.30 19:00
Dinsdag 06.30 19:00
Woensdag 06.30 19:00
Donderdag 06.30 19:00
Vrijdag 06.30 19:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Kinderdagverblijf Prokino Ketelbinkie Schiebroek is 51 weken per jaar geopend. Onze locatie is alleen gesloten op erkende feestdagen en in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Openingstijden kinderdagverblijf Prokino Ketelbinkie Schiebroek
Maandag: 08.00 uur – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 uur – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 uur – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 uur – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur – 18.30 uur

Vervroegde en verlengde opvang
Indien u uw kind vroeger naar de opvang wilt brengen en/of later wilt ophalen, bieden wij mogelijkheden voor vervroegde en verlengde opvang. Vervroegde opvang is al mogelijk vanaf 06.30 uur. Verlengde opvang bieden wij aan tot 19.00 uur. Deze opvang kunt u structureel of incidenteel inzetten.

Flexibele opvang
Ons kinderdagverblijf biedt u zeer flexibele opvangmogelijkheden voor een wisselend aantal dagen per week. We bieden een uitgebreid aanbod aan contractvormen aan, zodat er altijd een contract te vinden is dat bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij ons kinderdagverblijf bijvoorbeeld vaste of flexibele dagen afnemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor halve dagen. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!
Vindt u op dit moment nog niet het flexibele contract dat bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u naar de beste oplossing.

Ruildagen en incidentele opvang
Heeft u een keer opvang nodig op een andere dag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Binnen een kwartaal kunt u, mits er voldoende ruimte is op de groep, altijd ruilen. Uiteraard is deze service geheel gratis. Naast uw reguliere contract bieden we ook de mogelijkheid voor extra afname. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.
Tevens biedt Ketelbinkie Schiebroek incidentele opvang.

Uurtarief
€ 6,84
Aantal kindplaatsen
144
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Prokino Ketelbinkie Schiebroek - Rotterdam

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven