Home > Rotterdam > Ketelbinkie IJsselmonde

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Ketelbinkie IJsselmonde - Rotterdam

Ketelbinkie IJsselmonde biedt onder één dak kinderopvang (0-4 jaar) en voor- en naschoolse opvang (4-12 jaar) aan. De locatie bevindt zich in de wijk Sportdorp en is per auto vanaf de A15 en A16 goed bereikbaar. Tram 23 stopt vlakbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Ons gebouw is dan ook zeer ‘groen': het beschikt over zo'n 100 vierkante meter lichtpanelen en een zeer geavanceerd warmwatersysteem. Ook op die manier dragen we ons steentje bij aan de toekomst van de kinderen.

Bij Ketelbinkie IJsselmonde is veel gelegenheid om zowel binnen als buiten te spelen. Op onze buitenspeelplaats is bijvoorbeeld een glijbaan en een tunnel waar kinderen altijd in en rondom te vinden zijn. Vlakbij ligt het park Twee Heuvels en het natuurgebied het van Brienenoordeiland, waar we geregeld met de kinderen wandelen.

Op het kinderdagverblijf werken we met het VVE-programma ‘Uk & Puk’. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Door middel van activiteiten wordt er bij de kinderen gewerkt aan de taalontwikkeling, de sociaal-communicatieve vaardigheden en de rekenontwikkeling. Door het werken met het VVE programma wordt gezorgd voor een doorgaande lijn naar het basisonderwijs.

Er wordt veel aandacht besteed aan een goed en open contact met de ouders. Dit kunt u merken aan de dagelijkse overdrachtmomenten met de pedagogisch medewerkers. U kunt als ouder deelnemen aan de 10-minutengesprekken waarin de ontwikkeling van uw kind op de groep wordt besproken, de ouderavond en de oudercommissie.

Speerpunten
  • VVE Programma 'Uk & Puk'
  • Ruime binnen- en buitenspeelplaatsen
  • Professionele en enthousiaste medewerkers
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:00 19:00
Dinsdag 07:00 19:00
Woensdag 07:00 19:00
Donderdag 07:00 19:00
Vrijdag 07:00 19:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Wij zijn het hele jaar open, behalve op de erkende feestdagen en de week tussen Kerst en Nieuwjaar.

Openingstijden kinderdagverblijf
Maandag: 08.00 uur – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 uur – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 uur – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 uur – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur – 18.30 uur

Vervroegde en verlengde opvang
Indien u uw kind vroeger naar de opvang wilt brengen en/of later wilt ophalen, biedt het kinderdagverblijf van Prokino Ketelbinkie IJsselmonde mogelijkheden voor vervroegde en verlengde opvang. Vervroegde opvang is al mogelijk vanaf 07.00 uur. Verlengde opvang bieden wij aan tot 19.00 uur. Deze opvang kunt u structureel of incidenteel inzetten.

Flexibele opvang
Kinderdagverblijf Prokino Ketelbinkie IJsselmonde in Rotterdam biedt u zeer flexibele opvangmogelijkheden voor een wisselend aantal dagen per week. We bieden een uitgebreid aanbod aan contractvormen aan, zodat er altijd een contract te vinden is dat bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij ons kinderdagverblijf bijvoorbeeld vaste of flexibele dagen afnemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor halve dagen. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!
Vindt u op dit moment nog niet het flexibele contract dat bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u naar de beste oplossing.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,59
Aantal kindplaatsen
28
Kinderen per begeleidster
6
Maximale groepsgrootte
16
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja, Wij werken met het VVE programma 'Uk & Puk'
Gebruiksvergunning
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Ketelbinkie IJsselmonde - Rotterdam

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven