Home > Rotterdam > Prokino Fatima

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Prokino Fatima - Rotterdam

BSO Prokino Fatima aan de Larikslaan 192 in Rotterdam biedt een speelse, veilige, creatieve en uitdagende omgeving voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wij streven naar een persoonlijke aanpak, zodat de ontwikkeling van uw kind voorop staat en uw kind het leuk vindt om naar de BSO te gaan. Gaat uw kind naar de Fatimaschool? Dan is hij of zij van harte welkom bij BSO Prokino Fatima! Ook kinderen met een extra zorgvraag zijn van harte welkom.

Kleinschalig
Wij zijn een kleinschalige, gezellige BSO en hebben één groep die plaats biedt aan maximaal twintig kinderen. Sinds de start van onze BSO in 2008 zijn wij een vertrouwd adres voor de opvang van uw kinderen. De vaste medewerkers van Prokino Fatima werken al vele jaren bij Prokino en daar zijn we trots op. Alle medewerkers zijn pedagogisch geschoold en spelen in op de ontwikkelingsfasen van uw kinderen. Daarnaast besteden zij aandacht aan de sociale interactie van kinderen onderling en met volwassenen. Naast ons vaste team werken we met een vaste groep invalleidsters; op deze manier ziet uw kind altijd een vertrouwd gezicht. BSO Prokino Fatima biedt opvang aan van hoge kwaliteit.

Tal van spelactiviteiten
Wanneer de school 's middags uitgaat, worden de kinderen in onze groepsruimte opgevangen met een glas drinken en vers fruit. Zo kunnen ze even bijkomen van de drukke schooldag. Daarna hebben de kinderen de gelegenheid om mee te doen een van de spelactiviteiten, georganiseerd door onze medewerkers. Tevens kunnen ze er voor kiezen om vrij te spelen; wij hebben tal van spelmaterialen om te knutselen, lezen, spelletjes te spelen of buiten te spelen. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om uw kind(eren) te brengen en halen naar activiteiten in het nabijgelegen lokaal cultuurcentrum Castagnet.

Op de BSO werken we met het door Prokino ontwikkelde BSO Activiteitenprogramma ‘DOEN!’. Aan de hand van verschillende thema’s leren kinderen van alles wat met dit thema te maken heeft. Deze activiteiten zijn geïntegreerd in de dagactiviteiten voor de hele groep.

De kinderen bij BSO Prokino Fatima worden opgevangen in een ruimte van de Fatimaschool. Overdag functioneert deze ruimte als peuterspeelzaal. Onze BSO maakt ook gebruik van het schoolplein en het gymlokaal.

Speerpunten
  • BSO Activiteitenprogramma DOEN!
  • Kleinschalig
  • Professionele en enthousiaste medewerkers
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 14.45 18.30
Dinsdag 14.45 18.30
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag 14.45 18.30
Vrijdag Gesloten Gesloten
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

De openingstijden van de buitenschoolse opvang van Prokino Fatima sluiten naadloos aan op de schooltijden van uw kind(eren). Wij zijn op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14.45 uur tot 18.30 uur. Voor opvang op de woensdag en vrijdag en tijdens schoolvakanties kan uw kind terecht bij de BSO van onze grotere locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek (www.prokino.nl/rotterdam/prokino-ketelbinkie-schiebroek).
Deze locatie is gevestigd aan de Berberisweg 354, eveneens in de wijk Schiebroek en op enkele minuten loopafstand van Prokino Fatima. Op woensdag en vrijdag is de BSO van Prokino Ketelbinkie Schiebroek van 12.00 uur tot 18.30 uur geopend.
BSO Prokino Fatima is alleen gesloten in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar en op erkende feestdagen.

Openingstijden Prokino Fatima
Maandag: 14.45 uur – 18.30 uur
Dinsdag: 14.45 uur – 18.30 uur
Woensdag: Gesloten, maar opvang mogelijk van 12.00 uur – 18.30 uur op locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek
Donderdag: 14.45 uur – 18.30 uur
Vrijdag: Gesloten, maar opvang mogelijk van 12.00 uur – 18.30 uur op locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek

Voorschoolse opvang
Voorschoolse opvang bieden wij aan op onze locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek en is mogelijk vanaf 07.00 uur. Bij de voorschoolse opvang is het mogelijk om bijvoorbeeld rustig een spelletje te doen of een boekje te lezen. De kinderen worden daarna door de medewerkers naar school gebracht.

Vervroegde en verlengde opvang
Indien u uw kind vroeger naar de opvang wilt brengen, bieden wij vervroegde opvang vanaf 06.30 uur op onze locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek. Tevens is het mogelijk om verlengde opvang af te nemen. Indien u hier behoefte aan heeft kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties is opvang van maandag tot en met vrijdag mogelijk van 08.00 uur tot 18.30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is de opvang op locatie Prokino Fatima. Woensdag en vrijdag is dit op locatie Prokino Ketelbinkie Schiebroek. Indien u een contract heeft voor voorschoolse opvang tijdens de vakantieweken, kunt u uw kind(eren) ook tijdens de schoolvakantiedagen brengen vanaf 07.00 uur. Ook tijdens deze periode is het mogelijk om zowel vervroegde als verlengde opvang af te nemen.

Flexibele opvang
BSO Prokino Fatima in Rotterdam Schiebroek biedt u zeer flexibele opvangmogelijkheden voor een wisselend aantal dagen per week. We bieden een uitgebreid aanbod aan contractvormen aan, zodat er altijd een contract te vinden is dat bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij onze BSO bijvoorbeeld vaste of flexibele dagen afnemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor halve dagen. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!
Vindt u op dit moment nog niet het flexibele contract dat bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u naar de beste oplossing.


Ruildagen en incidentele opvang
Heeft u een keer opvang nodig op een andere dag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Binnen een kwartaal kunt u, mits er voldoende ruimte op de groep is, altijd ruilen. Uiteraard is deze service geheel gratis. Naast uw reguliere contract bieden we ook de mogelijkheid om extra dagen af te nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Verder biedt Prokino Fatima ook mogelijkheden voor incidentele opvang.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6.38
Aantal kindplaatsen
20
Kinderen per begeleidster
1 op 10
Maximale groepsgrootte
20
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Gebruiksvergunning
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Prokino Fatima - Rotterdam

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven