Home > Panningen > Kim der opvang

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kim der opvang - Panningen


Kim der opvang gaat professioneel te werk en biedt persoonlijk gastouderschap voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Anders dan bij grootschalige kinderdagverblijven biedt Kim der opvang de mogelijkheid om uw kind de verdiende aandacht, begeleiding en spelvariaties aan te bieden.

Kim der opvang stelt hoge eisen aan de veiligheid, gezondheid en begeleiding van het kind. Opvang bij Kim der opvang is erg flexibel. Kim, gastouder van Kim der opvang ziet in haar eigen omgeving hoe lastig het soms is om opvang te regelen wanneer er onregelmatig gewerkt wordt. Hier wil zij graag een oplossing voor bieden. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken om er samen voor te zorgen dat de opvang naar tevredenheid verloopt.

In overleg met de ouder(s)/verzorger(s) worden de breng- en ophaaltijden bepaald. Naast de 24 uurs opvang is ook incidentele- of tijdelijke opvang mogelijk. Onze kindvriendelijke gezinswoning is gelegen aan een rustige straat in Panningen (gemeente Peel en Maas) op loopafstand van verschillende speelveldjes en parken. Daarnaast beschikt de woning over een omheinde tuin die ruimte tot verschillende speelmogelijkheden biedt waaronder een glijbaan, zandbak, fietsjes en in de zomer op warme dagen een lekker verkoelend zwembadje. Ook is er in de tuin een moesbak aanwezig waarin samen gezaaid, gewerkt en geoogst zal worden. In de woonkamer is een speelhoek ingericht met een box en grondbox voor de jongste kinderen.

Onder het kopje foto’s is een sfeerimpressie te vinden van Kim der opvang. Naast de speelhoek beschikt Kim der opvang over voldoende ontwikkelings- en spelmateriaal voor verschillende leeftijden. Ook is Kim lid van de bibliotheek waar regelmatig materialen geleend zullen worden. Het streven is om van Kim der opvang een verlenging van de thuissituatie te maken door een veilig en vertrouwd tweede huis te bieden waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Een plek waar ieder kind zich op zijn of haar eigen wijze en tempo kan ontwikkelen en hierbij individuele aandacht en begeleiding krijgt.

Uiteraard is ons huis geheel veilig (gecontroleerd en gekeurd door de GGD) en is het rookvrij.

Kim is erkend gastouder waardoor u als ouder kinderopvangtoeslag aan kunt vragen.

Kijk voor meer informatie gerust op mijn website.

Speerpunten
 • flexibel
 • 24 uursopvang
 • kleinschalig
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 00.00 24.00
Dinsdag 00.00 24.00
Woensdag 00.00 24.00
Donderdag 00.00 24.00
Vrijdag 00.00 24.00
Zaterdag 00.00 24.00
Zondag 00.00 24.00

Kim der opvang is gesloten op:

25 maart 2015
1 t/m 23 augustus 2015
25 en 26 december 2015

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 5
Aantal kindplaatsen
6
Kinderen per begeleidster
4
Maximale groepsgrootte
4
Luiers inclusief?
Nee
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja, Er wordt geen gebruik gemaakt van een gekocht programma omdat Kim het erg leuk vindt om dit zelf samen te stellen. Vanaf het tweede levensjaar wordt er een peutervolgsysteem ingezet.
Gebruiksvergunning
Nee
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Nee
Participatie met Brede School
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Kim der opvang - Panningen

Er zijn 2 aanbevelingen geschreven
 • Kim is vakkundig en gaat verder waar jij als ouder gebleven bent. Kimderopvang is een goede aanvulling op de eigen prive-situatie.

  10/10

  Geschreven op 10-12-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kim is een hele tijd bij ons in huis geweest om ons te begeleiden met onze oudste zoon. Hij heeft een vrij zeldzaam syndroom en ADHD. Kim ging hier op een goede manier mee om en ook onze zoon vond het geweldig als Kim er was

  10/10

  Geschreven op 03-12-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven