Home > Oirschot > Kids Talent Oirschot B.V.

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kids Talent Oirschot B.V. - Oirschot

Kids Talent Oirschot is gevestigd in een prachtig authentiek pand in het karakteristieke centrum van Oirschot. De uitstraling die het pand aan de buitenkant heeft wordt eenmaal binnen versterkt. Stijlvolle kroonluchters, een smaakvolle warme houten vloer gecombineerd met gezellige kleurrijke elementen zorgen voor een huiselijk gevoel.

Wij verzorgen opvang voor de allerkleinste vanaf 0 jaar tot de oudste bso'ers tot 13 jaar. De kinderen verblijven in een stamgroepruimte die speciaal is ingericht voor hun leeftijd en ontwikkelingsfase. Hier kunnen ze heerlijk spelen met hun leeftijdsgenootjes. In het pand bevindt zich een babyruimte, een dreumesruimte, een peuterruimte en een ruimte voor de bso'ers. Verder vindt u in ons pand een prachtige leefkeuken, een huiselijke huiskamer en natuurlijk verscheidene slaapkamers. Op ons buitenterrein kunnen de kinderen in de zandbak spelen, zich uitleven op de trampolines of heerlijk fietsen.

Alle kinderen volgen een uitdagend, door onszelf ontwikkeld, thematisch activiteitenprogramma dat is toegespitst op hun ervarings- en belevingswereld. Daarnaast volgen de kinderen van 0 tot 4 jaar de VVE (vroege en voorschoolse educatie) methode ; Puk en Co. Op zo'n manier zorgen we voor een vloeiende lijn van kinderopvang naar basisonderwijs. Alle kinderen genieten zo op hun eigen tempo en in een fijne omgeving van een optimaal spelaanbod! Dit alles in een ongedwongen sfeer waarbij (samen) spelen hoog in het vaandel staat.

In ons unieke software systeem houden wij bij of de kinderen goed gegeten, gedronken en geslapen hebben en registreren we of alle kindjes op tijd verschoond zijn. Zo zorgen we ervoor dat alle kinderen kunnen genieten van hun tijd bij ons en dat alle ouders op een overzichtelijke manier kunnen zien hoe het met hun kindje is gegaan. In de toekomst zullen ouders vanuit thuis in kunnen loggen om zo de ingevulde gegevens nog eens op hun gemak na te kunnen lezen.

Bij de baby's houden we rekening met de voeding waar zij op dat moment volgens de ouders aan toe zijn: fles- of borstvoeding, potjes fruit of groenten, stukjes brood, snack (bijv. soepstengels of crackers) enz. Als de kinderen wat ouder zijn eten we samen om 9.30 uur fruit, om 11.30 uur brood en om 15.00 uur een lekkere en gezonde snack. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om uw kind mee te laten eten. Iedere dag staat er rond 17.00 uur een verantwoorde verse warme maaltijd klaar! Of uw kind hieraan deelneemt kunt U aangeven in ons software systeem.

Naast kwalitatieve opvang in een mooi huiselijk pand bieden wij een unieke flexibele opvang. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend. U kunt dus op ieder gewenst moment gebruik maken van onze opvang, zodat dit goed aansluit bij uw opvangbehoeften. Daarnaast bieden wij verschillende contractvormen aan, ieder met hun eigen voordeel. Zo kunt u het contract kiezen dat het beste bij uw situatie past.

Verder krijgt uw kindje bij Kids Talent in Oirschot een eigen mentor toegewezen. Deze mentor is een leidster die veelal aanwezig is op de dagen dat uw kindje aanwezig is. De mentor is zowel voor u als voor uw kindje het aanspreekpunt. Zij zal 1 keer per jaar een evaluatie gesprek met u houden om te bespreken hoe het met uw kindje gaat.

Uw kinderen zijn bij ons in goede handen. Uw kinderen worden met liefde en plezier opgevangen zodat zij zich veilig en thuis voelen. Wij laten hen spelenderwijs meegroeien in onze wereld. Zo bouwen wij samen met u aan een mooie toekomst voor uw kind.

Speerpunten
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Huiselijkheid
Dag Aanvang Sluiting
Maandag Onbekend Onbekend
Dinsdag Onbekend Onbekend
Woensdag Onbekend Onbekend
Donderdag Onbekend Onbekend
Vrijdag Onbekend Onbekend
Zaterdag Onbekend Onbekend
Zondag Onbekend Onbekend

KidsTalent werkt met een unieke opvangformule: wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend. U plant zelf de opvangtijden, precies zoals u nodig heeft. Wij werken niet met vaste openings- en sluittijden, maar passen deze aan naar uw wens.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,00
Aantal kindplaatsen
20
Kinderen per begeleidster
10
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
Participatie met Brede School
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Kids Talent Oirschot B.V. - Oirschot

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven