Home > Nootdorp > Kinderopvang Keiki Holo Holo

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kinderopvang Keiki Holo Holo - Nootdorp

Dag Aanvang Sluiting
Maandag .7.30 18.00
Dinsdag 7.30 18.00
Woensdag 7.30 18.00
Donderdag 7.30 18.00
Vrijdag 7.30 18.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Aantal kindplaatsen
36
Pedagogisch beleid

Vergelijkbaar in de buurt

 • Schatgraver1,1 km afstandOeverwallaan 145, 2498 BW, Den Haag
 • Schateiland1,2 km afstandOeverwallaan 112, 2498 BZ, Den Haag

Beoordelingen Kinderopvang Keiki Holo Holo - Nootdorp

Er zijn 11 aanbevelingen geschreven
 • positief: kleinschalig, iedere juf kent je kind bij naam en weet ook hoe je kind zich ontwikkelt, uitgebreide overdracht, leuke evenementen die georganiseerd worden, de opvang is flexibel mocht je een keer willen ruilen of iets anders willen, in overleg kan dit altijd.

  9/10

  Geschreven op 22-11-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Beslist een fijne kinderopvang waar wij met een gerust gevoel onze kinderen met veel plezier naar toe brengen. De leidsters en de twee eigenaressen zijn een fijn team samen en houden het kinderdagverblijf zeer fris en vrolijk. de kinderen worden gevolgd door middel van een observatieprogramma zodat ouders en leidsters kunnen zien en volgen hoe het in grote lijnen met een kind gaat daar waar het de "groei" betreft. Ouders krijgen daarvan ook feedback en dat voelt fijn.
  Wij zijn erg blij met Keiki Holo Holo. Blije ouders :)

  10/10

  Geschreven op 26-04-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Een geweldige kinderopvang waar je als ouder je kind met een gerust hart kunt achterlaten. Het familiegevoel en het "wij" zijn overheerst in alle opzichten en is een duidelijk kenmerk van deze kinderopvang. De ervaring en betrokkenheid van de leidsters en de eigenaresse maken deze kinderopvang heel bijzonder en speciaal.

  10/10

  Geschreven op 25-04-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Een warme, aandachtige opvang
  Vrolijkheid, begrip en flexibiliteit staan hoog in het vaandel
  Wij zijn als ouder van een dochtertje uitermate tevreden over het Keiki team.
  Onze dochter is vanaf 1 jaar op de opvang geweest en we hebben er vervolgens ook voor gekozen om haar naar de BSO van Keiki te laten gaan, een goede keuze.
  Alle juffies zijn zorgzaam, vriendelijk en werken met enthousiasme, althans, dat is wat wij dagelijks zien(3x p wk) als we onze dochter halen/brengen.

  9/10

  Geschreven op 03-04-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij brengen onze twee kinderen met een goed gevoel naar de zeer betrokken leidsters van Keiki holo holo. Wat mij opvalt in vergelijking met verhalen over andere kinderopvang is dat er bij Keiki holo voldoende leidsters aanwezig zijn om naar buiten te gaan met de kindjes, kinderboerderij en speeltuin worden zeer regelmatig bezocht.
  Wat ik ook erg positief vind is de drie plus groep, ouders kunnen zelf beslissen of kindjes van 0 tot 4 jaar op dezelfde groep blijven of vanaf 3 naar een groep graan met alleen 3 plussers. Tot slot vind ik het erg prettig dat wanneer ik een extra opvang dag aanvraag dit bijna altijd kan.

  10/10

  Geschreven op 01-04-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het is een zeer fijne kinderopvang. Wij kregen meteen een goed gevoel toen we daar de eerste keer binnenstapten. Ook onze dochter heeft het iedere week ontzettend naar haar zin. Een grote glimlach als we haar weg brengen en een grote glimlach als we haar ophalen! De juffen op de groep van onze dochter hebben veel liefde en aandacht voor de kinderen.

  9/10

  Geschreven op 31-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Toen we vier jaar geleden bij Keiki binnen liepen met Femke, 6 maanden oud toen, reageerde zij met heel erg goed. Zelf kregen we ook een hele lieve ontvangst en een fijne indruk van Keiki. 3 maanden later ging Femke er voor het eerst heen en ze voelde zich er meteen op haar plek. Lieve juffen die goed voor haar zorgden en leuke dingen ondernemen. Ik heb Femke er altijd met een gerust hart achtergelaten en zij heeft er genoten en spelenderwijs veel geleerd. Keiki voelt als een tweede thuis voor haar!

  9/10

  Geschreven op 31-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij zijn heel blij Keiki Holo Holo als kdv voor onze dochter gevonden te hebben. Er werken hele lieve en veel vaste leidsters op vaste tijdstippen. die naar naar ons idee heel graag voor de kinderen zorgen. Er is veel persoonlijke aandacht voor onze kleine meid en aan alles is te merken dat ze hier graag heen gaat. Iedere ochtend nemen de leidsters ruim de tijd om de kindjes te begroeten en in ontvangst te nemen. De ruimtes zijn ruim en verzorgd.

  1/10

  Geschreven op 29-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kleinschalig kinderdagverblijf, huiselijke sfeer en super lieve, zorgzame juffen!

  10/10

  Geschreven op 28-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn vrouw (eigen ondernemer) en ik (full-time baan) werden 4 en een half jaar geleden vader en moeder van onze dochter Lucy. Een paar locaties waren oke, maar Keiki Holo Holo gaf ons gelijk een gevoel van frisheid, vriendelijkheid, ruimte en toch ook knusheid. Dit goede gevoel gaf bij ons gelijk de doorslag en dit is ook echt waargemaakt. De leuke begeleiding, de verhaaltjes in het schriftje en de tijd die wordt genomen om te vertellen hoe de dag is geweest. Door deze goede ervaring was er voor ons ook geen enkele twijfel om onze zoon ook naar Keiki Holo Holo te brengen. Als mijn dochter nu nog wel eens kindjes ziet van Keiki Holo Holo dan is het van beide kanten alleen maar enthousiasme. Blij dat we ooit deze beslissing hebben genomen.
  In een woord GE-WEL-DIG!

  10/10

  Geschreven op 27-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Keiki Holo Holo is een kleinschalige kinderopvang. De lijntjes zijn kort en de medewerkers kennen alle kinderen en ouders. Hierdoor voel ik me als ouder zeer welkom.
  Er staan vaste leidsters op de groepen, waardoor de kinderen heel snel een band met ze opbouwen. Daarnaast zijn de medewerkers heel betrokken, lief, zorgzaam en betrouwbaar.
  Door de dag heen wordt veel structuur geboden en waar mogelijk wordt er voor gekozen om lekker met de kinderen naar buiten te gaan.
  Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar deze fijne opvang!

  10/10

  Geschreven op 27-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven