Home > Nootdorp > KDV Globetrotters

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over KDV Globetrotters - Nootdorp

Wij zijn al ruim 20 jaar actief met buitenschoolse opvang in Spijkenisse, Nootdorp, Den Haag, Barendrecht en Poortugaal! Maar onze kinderdagverblijven en peuterdagopvanglocaties (voorheen peuterspeelzalen) bestaan zelfs al ongeveer 40 jaar! Elke locatie heeft zijn eigen charme en uitstraling, maar de manier waarop wij de opvang organiseren en hoe onze medewerkers omgaan met uw kind is bij alle locaties hetzelfde: Kwaliteit staat voorop en wij hebben de liefste, leukste en actiefste medewerkers die met een gedegen opleiding en met veel passie aan de slag gaan om de ontwikkeling en het welzijn van al uw kinderen ten goede te komen.

Onze kracht
Wij staat vooral bekend om het feit dat wij veel en verschillende activiteiten en workshops aanbieden. Niet alleen aan de kinderen maar ook aan u als ouder of verzorger! Daarnaast werken wij met een eigen pedagoog die u adviseert over opvoeding en gedrag als u hier behoefte aan heeft. En als kers op de taart lanceren wij op 1 januari 2014 de unieke Alles Kids Club. Zij organiseren allerlei activiteiten, trainingen, workshops en sportclinics voor onze kinderen.

De Globetrotters
De Globetrotters biedt één groot ontdekkingsavontuur voor kinderen. De natuur speelt een belangrijke rol binnen en buiten! Elke verdieping laat een onderdeel van onze planeet tot leven komen. Zo beginnen we op begane grond met zand en aarde, daarboven water en natuurlijk komen er ook verdiepingen waar de zon een belangrijke rol speelt.

De locatie is ruim van opzet en ligt op het terrein Oostambacht in Nootdorp, grenzend aan de wijk Nieuweveen. Gemakkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer. De locatie heeft 2 grote speelterrassen en een fantastische buitenspeelruimte waar ontdekken ook centraal staat. De buitenruimte ligt aangrenzend aan de groepen en biedt een heerlijke uitwaaiplek voor kinderen. Ze kunnen spelen op de toestellen die er staan of gebruik maken van de speelmaterialen. De groene buitentuin grenst aan het water en is uiteraard afgesloten met een hekomheining.

Speerpunten
  • Meer dan opvang alleen!
  • Ieder kind is uniek
  • Ruim 20 jaar ervaring
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7:30 18:00
Dinsdag 7:30 18:00
Woensdag 7:30 18:00
Donderdag 7:30 18:00
Vrijdag 7:30 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Buitenspeelplaats
Ja
Aantal kindplaatsen
120
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen KDV Globetrotters - Nootdorp

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven