Kinderopvang in Lelystad, 73 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

  • Geen afbeelding
  • HanzepretKoningsbergenstraat 201, 8232 DC, Lelystad

    Kinderdagverblijf

    0,5km

Kinderopvang Lelystad: gastouders, creches en opvang na school

Het aanbod van kinderopvang in Lelystad is groot. Meer dan 60 kinderdagverblijven, BSO's en gastouders in Lelystad hebben een pagina op kinderopvang.org. Zo heb je voldoende informatie om alle kinderopvang in Lelystad te vergelijken.

Vergelijk kinderopvang bij jou in de buurt

Lelystad is zo groot, dat je ook veel reistijd kwijt kunt zijn als je je kind naar een kinderopvang aan de andere kant van Lelystad brengt. Gebruik de kaart op kinderopvang.org om te kijken waar de kinderdagverblijven en gastouders in Lelystad precies zitten. Je kunt in de zoekfunctie ook een postcode invoeren. Zoek op 'kinderdagverblijf Lelystad' om een lijstje met alleen kinderdagverblijven in Lelystad te krijgen en gebruik 'gastouder Lelystad' voor een overzicht van gastouders in Lelystad.

Gastouder in Lelystad

Gastouders kunnen kinderopvang verzorgen in hun eigen huis, maar vaak ook in het huis van het kind. Lees op de pagina van de gastouder waar in Lelystad zij kinderopvang kunnen verzorgen. De gastouder hoeft dan niet in de buurt te wonen. Dit is vooral prettig als de werkwijze van de gastouder je erg aanspreekt.

Kinderopvang Lelystad: wat vinden andere ouders?

Wil je weten hoe andere ouders de kinderopvang in Lelystad ervaren? Lees dan de aanbevelingen, die ouders hebben geplaatst op de pagina van het kinderdagverblijf of bij de gastouder in Lelystad. Op elke pagina hebben de ouders de mogelijkheid om te laten weten waarom zij de kinderopvang zo leuk vinden. Als de leidsters van het kinderdagverblijf heel enthousiast zijn, dan kunnen ouders dat schrijven. Aanbevelingen zijn toch een stuk nuttiger dan alleen maar de punten, die de kinderopvang zelf benadrukt? Daarom geven wij ouders de kans om hun ervaringen met kinderopvang in Lelystad (ook gastouders in Lelystad) te delen.

Controle kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen (veel van deze eisen gelden ook voor gastouders). De GGD schrijft inspectierapporten waarin je precies kunt terugvinden wat hun bevindingen zijn geweest bij hun bezoeken aan het kinderdagverblijf. Neem ook even de tijd om deze rapporten door te lezen voordat je je kind aanmeldt bij een kinderdagverblijf.

Omdat wij denken dat niet alleen controlelijstjes belangrijk zijn bij het vinden van een kinderdagverblijf geven we ouders de mogelijkheid om hun kinderdagverblijf aan te bevelen aan anderen. Zo krijg je op kinderopvang.org een beeld van de kwaliteit (GGD-insprectierapport) en van de ervaringen van ouders die hun kind naar het kinderdagverblijf brengen.