Home > Leek > SKSG Vlindertuin

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over SKSG Vlindertuin - Leek

Over SKSG Vlindertuin
Ligging/gebouw

SKSG Vlindertuin is gevestigd aan Knip 1a (nieuwbouwwijk Oostindie) in Leek. Het schoolgebouw van OBS de Hasselbraam en CBS Van Panhuys bevindt zich naast ons kindercentrum.

Onze locatie ligt in een prachtige omgeving , met veel groen. Wij richten onze activiteiten dan ook op de natuur en veel buiten zijn.

Bij SKSG Vlindertuin proberen wij in te spelen op al uw wensen. Een vrijblijvend gesprek en een rondleiding is altijd mogelijk. Neem gerust contact op met de locatie of klantenservice van SKSG.Het kindercentrum

Kenmerkend voor SKSG Vlindertuin is de persoonlijke benadering; wij kennen u en u kent ons. Onze pedagogisch medewerkers hebben hart voor uw kind en werken met plezier bij Vlindertuin. Wij combineren de voordelen van die individuele benadering met onze ervaring en professionaliteit.

SKSG Vlindertuin heeft een vertrouwde en ontspannen sfeer waarin uw kind lekker zichzelf kan zijn en zich thuis voelt. Bij ons krijgen de kinderen de beste zorg in een gezonde omgeving waarin de ontwikkeling van uw kind centraal staat. We stimuleren en begeleiden en laten het kind daarbij in zijn waarde.

De groene omgeving is een vermelding waard! Onze locatie is niet voor niks Groen Gescoord! Alle kinderen kunnen heerlijk samen buitenspelen en we trekken er vaak met elkaar op uit. Op de locatie maar ook daarbuiten organiseren wij leuke, leerzame en uitdagende activiteiten, afgestemd op de interesse en leeftijd van de kinderen.Kinderdagopvang en Peuterspeelzaal

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

SKSG Vlindertuin biedt kinderdagopvang (KDV) voor kinderen van 0-4 jaar. Dit kan zowel reguliere of flexibele opvang zijn. Bij de laatste vorm kunt u uw kind op wisselende tijden op laten vangen.

Binnen de kinderdagopvang van SKSG Vlindertuin heerst een vertrouwde en ontspannen sfeer, waarin jonge kinderen zichzelf kunnen zijn en samen kunnen spelen. Onze pedagogisch medewerkers geven uw kinderen volop aandacht, begeleiding en verzorging binnen een groep.

Binnen SKSG Vlindertuin vindt u drie kinderdagverblijf groepen; een babygroep een 0-4 groep en een peutergroep. Op de babygroep werken de pedagogisch medewerkers op een manier die geïnspireerd is op de methode van Emmi Pikler. Hierin staan de competenties en mogelijkheden van de baby en de pedagogisch medewerker centraal.

Op de andere groepen werken wij met het VVE (voor- en vroegschoolse educatie) programma Startblokken. Dit programma werkt thematisch aan een brede basisontwikkeling met behulp van verschillende activiteiten en spel.Peuterspeelzaal
De Peuterspeelzaal van SKSG Vlindertuin is een fijne plek waar uw kind twee dagdelen in de week kan spelen met andere peuters. Uw peuter kan veilig zijn of haar gang gaan in onze speelleerhoeken en meedoen met allerlei activiteiten. Natuurlijk is er goede begeleiding door onze ervaren pedagogisch medewerkers. Ook op de Peuterspeelzaal wordt er gewerkt met het VVE-programma Startblokken.Buitenschoolse opvang

Uw schoolgaande kind kan voor en na schooltijd spelen met leeftijdsgenootjes op de BSO van SKSG Vlindertuin. Wij organiseren veel activiteiten, zowel op de locatie als daarbuiten.

De BSO van SKSG Vlindertuin is gericht op de natuur; wij zijn Groen Gescoord! Dit houdt in dat we veel buiten zijn en de kinderen op een leuke, ontspannen wijze kennis laten maken met de natuur. de uitdagende speelomgeving van onze locatie bevordert deze ontdekkingsreis.

Onze locatie bevindt zich op een steenworp afstand van OBS de Hasselbraam en CBS van Panhuys, wij maken deel uit van de Bredeschool OostIndie. Op onze BSO kunt u terecht voor voorschoolse- en naschoolse opvang, indien gewenst verlengde opvang en uiteraard vakantieopvang.Aangesloten scholen

De Hasselbraam (Leek)
De Flint (Nietap)
Veenpluis (Zevenhuizen)
Tweesprong (Leek)
Van Panhuysschool (Leek)
Springplank (Leek)Openingstijden en kosten kinderopvang

Kinderdagverblijf

Standaard openingstijden van SKSG Vlindertuin: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang is mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uurPeuterspeelzaal

De Peuterspeelzaal is alle ochtenden geopend van 08:30-11:30. Daarnaast is het mogelijk om ’s middags Peuterspeelzaal+ op het kinderdagverblijf af te nemen.BSO

VSO van 07.30 uur tot 08.30 uur (verlengde opvang mogelijk van 07.00 tot 07.30 uur)

BSO na schooltijd tot 18.00 uur (verlengde opvang mogelijk van 18.00 tot 19.00 uur)

Tijdens vakanties opvang van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlenge opvang is mogelijk van 07.00 tot 07.30 uur en van 18.00 tot 18.30 uurOnze kinderopvang is goedkoper dan het landelijk gemiddelde. dat komt omdat wij geen winst nastreven. om verrassingen te voorkomen geven wij u altijd een compleet beeld van onze tarieven op onze website www.sksg.nl/tarieven. U kunt altijd vrijblijven contact opnemen met de afdeling klantenservice via telefoonnummer: 050 - 317 13 90.

Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Verlengde opvang is mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uur

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ http://www.sksg.nl/tarieven_/
Aantal kindplaatsen
50
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

  • HappyKidzzz1,9 km afstandHoofdstraat 23, 9356 AT, Tolbert

Beoordelingen SKSG Vlindertuin - Leek

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven