Home > Leek > SKSG Liekelei

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over SKSG Liekelei - Leek

Ligging/gebouw
SKSG Liekelei is samen met OBS de Nijenoert gevestigd in een prachtig nieuw gebouw middenin een kindvriendelijke woonwijk.

Het kindercentrum
SKSG Liekelei biedt een veilige basis voor de kinderen. Wij streven ernaar dat kinderen zich bij ons net zo veilig en geborgen voelen als thuis. Wij staan open voor de inbreng van de kinderen. De inrichting van Liekelei nodigt kinderen uit om veel dingen zelfstandig te doen.

Bij SKSG Liekelei is het gemeenschappelijke thema voor KDV, PSZ en BSO 'KUNST EN CULTUUR' en komen verschillende ontwikkelingsgebieden spelenderwijs en gestructureerd aan bod. Zo zijn er veel en diverse creatieve activiteiten waarbij we de kinderen ook kennis laten maken met verschillende culturen.

Kinderdagopvang
SKSG Liekelei verzorgt reguliere en flexibele kindedagopvang (KDV) voor kinderen van 0-4 jaar. Bij de laatste vorm kunt u uw kind op wisselende tijden op laten vangen.

Openingstijden
Standaard openingstijden 7.30 uur tot 18.00 uur
Verlengde opvang mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uur

Peuterspeelzaal
Bij SKSG Liekelei wordt ook Peuterspeelzaal voor peuters van 2-4 jaar aangeboden. Peuterspeelzaal vindt plaats van 8.30 - 11.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Twee keer drie uur per week, 40 weken per jaar. Een combinatie met kinderdagopvang is mogelijk.

Buitenschoolse opvang
Bij SKSG Liekelei worden uitsluitend kinderen van de Nijenoertschool opgevangen dus er is geen vervoer nodig naar de BSO. De kinderen kennen elkaar allemaal van school, dit zorgt voor een bijzonder vertrouwd en knus gevoel.
In ons kleinschalige kindercentrum zijn de ruimtes licht en sfeervol en is en de inrichting afgestemd op de behoeften van de kinderen. Twee groepen van kinderen van 4-13 jaar kunnen bij SKSG Liekelei worden opgevangen. Er wordt na schooltijd en in de vakanties een breed scala aan creatieve en uitdagende activiteiten aangeboden waardoor de kinderen zich nooit hoeven te vervelen! Zo kunnen ze naar hartelust zingen, dansen, verven, plakken of lekker met elkaar buiten spelen. In de buurt bevindt zich een leuk speeltuintje waar wij regelmatig naartoe gaan.

Aangesloten scholen
Nijenoertschool (Nijenoertweg 38)

Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Verlengde opvang mogelijk van 07.00 tot 07.30 uur en van 18.00 tot 19.00 uur.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ http://www.sksg.nl/tarieven_/
Aantal kindplaatsen
32
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

  • HappyKidzzz1,9 km afstandHoofdstraat 23, 9356 AT, Tolbert

Beoordelingen SKSG Liekelei - Leek

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven