Home > Kapelle > Juultje Kapelle

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Juultje Kapelle - Kapelle

Huiselijke sfeer

Bij kindercentrum Juultje Kapelle aan de Annie M.G. Schmidtstraat vindt u meerdere opvangvormen op één locatie. U vindt bij ons leuke en kleinschalige groepen voor dagopvang en buitenschoolse opvang. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen bij Juultje Kapelle terecht, ook voor flexibele opvang. Voor uw kind een vertrouwde plek, voor u een goede oplossing.

Flexibel en duidelijk
Of het nu gaat om kinderopvang gedurende de hele dag of opvang na school, tijdens vakanties of op studiedagen; bij Juultje Kapelle kan het allemaal. Ook als u alleen opvang nodig hebt tijdens de vakanties, kunt u bij ons terecht. En bij Juultje zit alles in de prijs inbegrepen. U betaalt bij ons niets extra voor luiers, eten of uitstapjes. Wel zo duidelijk.

Speerpunten
  • alles in één
  • huiselijke sfeer
  • flexibel
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 06:30 19:00
Dinsdag 06:30 19:00
Woensdag 06:30 19:00
Donderdag 06:30 19:00
Vrijdag 06:30 19:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Kindercentrum Juultje Kapelle is bijna het hele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn alleen gesloten in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Kinderdagverblijf
Het kinderdagverblijf is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.30 uur. Op aanvraag is vervroegde opvang vanaf 06.30 uur en verlengde opvang tot 19.00 uur opvang mogelijk. Bij ons kinderdagverblijf rekenen we één dagdeel tot een halve dag. Een halve dag kan zijn van 08.00 uur tot 13.15 uur of van 13.15 uur tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag. De naschoolse opvang start na schooltijd en duurt tot 18.30 uur. De naschoolse opvang kan verlengd worden tot 19.00 uur. De voorschoolse opvang start om 07.00 uur. Op aanvraag is vervroegde opvang mogelijk vanaf 06.30 uur.

Vakanties
Als professioneel kindercentrum in Kapelle bieden wij flexibele kinderopvang van kwaliteit. Ook in de vakanties is uw kind welkom bij Juultje. In de schoolvakanties zijn wij van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 18.30 uur. Bij voldoende interesse kan er ook in de vakanties vervroegde opvang en/of verlengde opvang aangeboden worden.

Vast contract en flexibel contract
Wat betreft de kinderopvang die Juultje Kapelle aanbiedt heeft u bij ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang de keuze tussen een vast contract of een flexibel contract. Bij een vast contract staan de dagdelen waarop uw kind(eren) de hele of halve dagopvang bezoekt vast. Bij een flexibel contract kunt u flexibel omgaan met de door u afgenomen dagdelen. U dient echter de dagdelen per kwartaal op te maken. Dagdelen die u niet gebruikt heeft binnen het kwartaal, komen te vervallen. Ouders worden verzocht, bij een flexibel contract, twee weken van tevoren op maandag door te geven op welke dagen hun kind(eren) komen.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,11
Aantal kindplaatsen
24
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Nee
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Juultje Kapelle - Kapelle

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven