Home > Over Kinderopvang.org

Razendsnel een kinderopvang vinden die bij jou past

Vind en vergelijk gastouders, BSO's en kinderdagverblijven bij jou in de buurt. Ouders, die bekend zijn met de kinderopvang mogen aanbevelingen schrijven zodat jij beter kunt kiezen.

Een gedegen keuze voor jouw kind

We willen zoekende ouders helpen om gemakkelijk een gedegen keuze te maken. Op kinderopvang.org kan de organisatie zelf de informatie op hun pagina bijhouden. Ouders mogen aanbevelingen doen over de kinderopvang waar zij ervaring mee hebben en op elke pagina staat het rapport van de GGD. Kinderopvang.org is onafhankelijk, dus de zoekresultaten worden nooit beïnvloed door bijvoorbeeld reclame-inkomsten.

Zo willen we jou helpen bij het maken van deze belangrijke keuze door alle nuttige en objectieve informatie te verzamelen.

Wij wilden ook makkelijker kinderopvang kunnen kiezen

Het team van kinderopvang.org bestaat voor een deel uit ouders, die zelf eens kinderopvang zochten en het moeilijk vonden om een keuze te maken. Iedereen heeft natuurlijk andere voorkeuren, maar we wilden heel graag van andere ouders horen of ze hun kinderopvang zouden aanbevelen en waarom. Sinds 2011 werkt een team van redacteuren, specialisten en een testpanel van ouders continu aan kinderopvang.org om verbeteringen door te voeren. Heb jij nog tips voor ons? Mail ons op hallo@kinderopvang.org, we horen graag van je!