Kinderopvang in Hoofddorp, 82 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

 • Geen afbeelding
 • PeuterpubLeeghwaterstraat 99, 2132 SR, Hoofddorp

  Kinderdagverblijf

  0,7km

 • Geen afbeelding
 • VeenVan den Berghlaan 203, 2132 AE, Hoofddorp

  Kinderdagverblijf

  0,7km

Kinderopvang in Hoofddorp zoeken én vinden

In Hoofddorp heb je ruime keuze in kinderopvang. Niet alleen kun je kiezen uit verschillende typen kinderopvang zoals een BSO, gastouder en kinderdagverblijf/ creche. Van elke categorie zijn meerdere opties. Zo zijn er tientallen kinderdagverblijven te vinden in Hoofddorp. En als je twijfelt over een gastouder kun je ook kiezen voor een gesprek met nog een andere gastouder.

Vind de kinderopvang voor jouw kind

Op kinderopvang.org kun je je oriënteren op de verschillende kinderopvangorganisaties in Hoofddorp. Bovendien hebben alle ouders de gelegenheid om hun kinderopvang aan te bevelen. Door die aanbevelingen krijg je meer informatie. Een kinderopvang krijgt de gelegenheid om nuttige informatie zoals de openingstijden, pedagogische visie en kosten te vermelden. Maar door de aanbevelingen krijgt als ouder een beter beeld van hoe het echt gaat bij de betreffende kinderopvang. De aanbevelingen worden geschreven door ouders, van wie het kind ook echt naar de kinderopvang gaat. Zij hebben dus ervaring met de leiding, service en flexibiliteit van de gastouder, creche of BSO.

Gaat jouw kind al naar de kinderopvang?

Als jouw kind al naar de kinderopvang gaat is het leuk om jouw ervaringen te delen met ouders die een kinderopvang zoeken. Zo kun je ze helpen om een goede keuze te maken en zorg je ervoor dat hun kind een fijne tijd op de kinderopvang kan gaan hebben. Zoek de kinderopvang op en schrijf een aanbeveling waarin je deelt hoe je de sfeer ervaart, hoe de leiding met je kind omgaat, of je kind het leuk vindt en hoe flexibel ze zijn. Bedankt voor je hulp!

Ben jij gastouder in Hoofddorp?

Alle gastouders in Hoofddorp hebben recht op een vermelding op kinderopvang.org. Je kunt je daarom aanmelden en alle gevraagde informatie over jou als gastouder doorgeven. Vergeet niet foto's toe te voegen van jezelf, de ruimte waarin je de kinderen opvangt en van een aantal activiteiten zodat ouders een duidelijk beeld krijgen van wat jij als gastouder in Hoofddorp te bieden hebt.

Ben jij eigenaar van een kinderdagverblijf in Hoofddorp?

De meeste kinderdagverblijven in Hoofddorp zijn al te vinden via kinderopvang.org. Kijk dus eerst of jouw kinderdagverblijf al een vermelding heeft. Als je er wel tussenstaat, maar er zijn nog geen gegevens van het kinderdagverblijf ingevuld, dan kun je de pagina claimen. Je krijgt dan persoonlijke inloggegevens waarmee je de informatie kunt bijwerken.