Kinderopvang in Hilversum, 97 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

Kinderopvang in Hilversum: er is genoeg aanbod

Hilversum heeft een ruim aanbod kinderopvang. BSO's, gastouders en kinderdagverblijven in Hilversum vind je allemaal op kinderopvang.org. Elke organisatie heeft een eigen pagina, die zij kunnen vullen met foto's informatie over openingstijden, aantal plaatsen en kosten. Zo kun je een eerste selectie maken voor de kinderopvang, die bij jullie past.

Waar moet je rekening mee houden als je kinderopvang zoekt?

Het eerste waar je rekening mee moet houden zijn een aantal praktische zaken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de openingstijden van de kinderopvang in Hilversum en de afstand tussen het kinderdagverblijf en jouw huis. Daarnaast heb je misschien wel een baan waarbij je in ploegen werkt, dan is het belangrijk om te kijken of de tijden afgestemd kunnen worden op jouw werktijden. Flexibele opvang heet dat.

Sommige kinderdagverblijven bieden de mogelijkheid om jouw kindje op de opvang eten te geven zodat je thuis niet meer hoeft te koken voor je kleintje na een lange dag.

Werkwijze kinderopvang Hilversum

Naast de praktische zaken kun je natuurlijk ook een vergelijking maken tussen de verschillende kinderdagverblijven en gastouders in Hilversum door te kijken naar de werkwijze. Hoe gaan de leidsters met kinderen om, gaan ze veel naar buiten en wat voor activiteiten organiseren ze? Aangezien Hilversum een ruim aanbod kinderopvang heeft, heb je de luxe dat je ook op deze punten een selectie kunt maken.

Zou jij jouw kinderdagverblijf of gastouder in Hilversum aanbevelen?

Door ervaringen te delen help je andere ouders, die een keuze moeten maken moeten maken voor kinderopvang. Je kunt op de pagina van het kinderdagverblijf, de gastouder of de BuitenSchoolse Opvang (BSO) een reactie achterlaten. Vermeld daarin hoe het contact met de leidsters verloopt, hoe de organisatie omgaat met het oplossen van problemen en hoe je de extra mogelijkheden van het kinderdagverblijf ervaart.

Gastouder Hilversum

Als je kiest voor een gastouder kun je je zoekgebied vergroten, want gastouders zijn ook vaak bereid om de kinderopvang op jouw eigen adres te verzorgen. Zodoende kun je kiezen voor een gastouder uit Bussum, Laren, Blaricum of Nieuw-Loosdrecht. Op de pagina van de gastouder op kinderopvang.org vind je de contactgegevens. Neem gerust eens contact op met een gastouder om een afspraak te maken.