Home > Haelen > Natureluur St. Elisabeth

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Natureluur St. Elisabeth - Haelen

Natureluur St. Elisabeth is een BSO midden in het natuurgebied Het Leudal. We zijn gevestigd in zorgcentrum St. Elisabeth in Haelen. Naast een schitterende binneruimte hebben we de dierenweide en het bos direct voor de deur!

Speerpunten
 • Huiselijk
 • Avontuurlijk
 • Natuur
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07.30 18.30
Dinsdag 07.30 18.30
Woensdag 07.30 18.30
Donderdag 07.30 18.30
Vrijdag 07.30 18.30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Wij zijn het gehele jaar open met uitzondering van de erkende feestdagen.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,50
Aantal kindplaatsen
33
Kinderen per begeleidster
10
Maximale groepsgrootte
20
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Natureluur St. Elisabeth - Haelen

Er zijn 5 aanbevelingen geschreven
 • Natureluur ziet en hoort mijn kinderen. Onze kinderen kijken iedere week uit naar de dag dat ze weer naar Natureluur mogen. Lekker buiten bezig zijn, al is het binnen ook fijn vertoeven. Prachtige materialen die op allerlei manieren gebruikt kunnen en mogen worden. De creativiteit van de kinderen wordt op allerlei manieren gestimuleerd. Er is eigenlijk maar 1 probleem... ze weer naar huis krijgen!

  9/10

  Geschreven op 25-02-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn 2 meiden komen vanaf het begin bij natureluur. Waar ze op de vorige BSO veel binnen zaten, komen ze hier juist heel vaak buiten. Aukje en haar medewerkers verzinnen hele leuke activiteiten. De activiteiten zijn iedere keer anders, waardoor het voor de kinderen altijd een verrassing is wat ze gaan doen. Ook voor de ouders is het leuk om te zien wat er allemaal gedaan wordt op een middag.
  De vakanties zijn bij ons in huis helemaal een feest. Bij de vorige BSO was het zeuren dat ze 1 dag moesten gaan, hier gaan ze zelf het liefste de hele week naar toe. De activiteiten in de vakanties zijn heel afwisselend, onze meiden zijn vooral door het dolle heen als de mannelijke begeleider er is. Hij doet de wat stoerdere activiteiten, zoals hutten maken, vuurtje maken enz.

  Aukje heeft echt hard voor haar zaak en maakt er echt een feestje van. Onze meiden springen een gat in de lucht als ze weer mogen gaan. Als mama en papa kan je met een gerust hard gaan werken en je kind op deze plek achter laten.

  10/10

  Geschreven op 23-12-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze zoon komt alleen in de vakanties, en vindt het daar fantastisch! Het programma op de dagen dat kinderen vrij zijn van school is heel uitgebreid, ze bieden leuke activiteiten voor hem zoals bijvoorbeeld boogschieten, hutten bouwen, speurtocht maar ook stoere knutselwerkjes maken binnen. Hij gaat met heel veel plezier, en na een volle dag spelen vindt hij de dag zelfs nog tekort....dat zegt toch genoeg!

  10/10

  Geschreven op 22-12-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Enthousiaste medewerkers met hart en oog voor mijn kind
  Een warme ruimte met een huiselijke uitstraling en leuke materialen om mee te spelen en ontdekken
  Een bijzondere verbinding met de omgeving, zowel met de natuur als met de ouderen in het zorgcentrum

  10/10

  Geschreven op 21-12-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Bij Natureluur komen de kinderen 'thuis'. Een gezellige en warme omgeving waar buiten spelen en de natuur centraal staat. Ze leren hun grenzen verkennen, leren dieren kennen zoals kikkers en wandelende takken. Bouwen hutten, spelen buiten, wandelen en knutselen, en kunnen zichzelf zijn. Mijn kinderen komen na een middag Natureluur relaxed thuis. Ze vragen vaak: "mama, welke dag is het vandaag?" en al ik dan zeg dinsdag dan zeggen ze "yes naar Natureluur!" En dat zegt natuurlijk genoeg!

  10/10

  Geschreven op 21-12-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven