Home > Groningen > SKSG Paddeltje

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over SKSG Paddeltje - Groningen

Ligging/gebouw
SKSG Paddeltje is rustig en groen gelegen aan Loefzijde 4 (Lewenborg). De locatie is o.a. erg gunstig gelegen voor ouders die uit de richting Delfzijl komen die in de stad Groningen werken.

Opvangvormen
SKSG Paddeltje heeft vier groepen voor kinderdagopvang (0-4 jaar). Ook verzorgt Paddeltje Peuterspeelzaal voor peuters van 2-4 jaar. Daarnaast bevinden zich in het kindercentrum twee groepen voor buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar.

Het kindercentrum
SKSG Paddeltje staat helemaal in het teken van de scheepvaart. Dit thema komt op een heel speelse manier terug in en om het gebouw. Zo heeft het gebouw een golvend dak en hebben de groepen namen als Scheepsmaten, Matrozen en Kapiteintjes. Het bieden van veiligheid en uitdaging, het stimuleren van zelfvertrouwen en het leren van sociale vaardigheden. Daar draait het om bij Paddeltje. Dit alles wordt geboden binnen een warme sfeer en omgeving. Bij Paddeltje voelen kinderen zich thuis. Baby’s genieten vanuit hun babyhuisje van de speciale babytuin waar even verderop de oudere kinderen lekker met elkaar ravotten. Het pedagogisch klimaat bij Paddeltje kenmerkt zich door gevarieerde uitgangspunten. Het beste van de verschillende visies op opvoeding wordt hier gecombineerd. Zo staan de deuren altijd open, is er een creatief activiteitenaanbod, worden kinderen gewezen op alles wat groeit en bloeit en wordt hun taal gestimuleerd door veel voor te lezen. Peuters gymmen met senioren, oudere kinderen doen mee aan kunstprojecten van het Groninger Museum en feestdagen worden uitbundig gevierd.

Openingstijden
Standaard openingstijden 7.30 tot 18.00 uur
In overleg is verlengde opvang mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 18.30 uur

Buitenschoolse opvang
Het pedagogisch klimaat bij SKSG Paddeltje kenmerkt zich door gevarieerde uitgangspunten. Het beste van de verschillende visies op opvoeding wordt hier gecombineerd. Zo staan de deuren altijd open, is er een creatief activiteitenaanbod, wordt kinderen gewezen op alles wat groeit en bloeit en wordt hun taal gestimuleerd door veel voorlezen. De kinderen doen regelmatig mee aan kunstprojecten van het Groninger Museum, feesten worden uitbundig gevierd en schoolvakanties staan bol van de activiteiten.

Aangesloten scholen
Swoaistee (Kiel)
Tweemaster (Valreep)
Kompas (Kiel)

Openingstijden
VSO van 07.30 uur tot 08.30 uur
BSO na schooltijd tot 18.00 uur (verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur)
Tijdens vakanties opvang van 07.30 uur tot 18.00 uur (verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur)

Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

In overleg is verlengde opvang mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 18.30 uur

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ http://www.sksg.nl/tarieven_/
Aantal kindplaatsen
52
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen SKSG Paddeltje - Groningen

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven