Home > Groningen > SKSG Klavertje 6

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over SKSG Klavertje 6 - Groningen

SKSG-Kinderopvang_kindercentrum_klavertje 6_ buiten
Over SKSG Klavertje 6
Ligging/gebouw
Vlakbij de zuidelijke ringweg aan de Bilderdijklaan 123 (De Wijert) ligt SKSG Klavertje 6.
Het kindercentrum is gehuisvest in een voormalige kleuterschool. Dit grote pand beschikt over vier prachtige ruime groepen en een grote afgesloten tuin achter het gebouw.
Bijkomend voordeel van ons kindercentrum is dat er ruime gelegenheid is om uw auto te parkeren tijdens het halen en brengen van uw kind.

Het kindercentrum
Op SKSG Klavertje 6 wordt er op verschillende groepen gewerkt met het voor- en vroegschoolse (VVE) programma Startblokken. Er worden thema’s aangeboden die passen bij de belevingswereld van de peuters. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen hieraan meedoen. Deze activiteiten worden op speelse wijze aangeboden en stimuleren de sociaal-emotionele ontwikkeling en de taalontwikkeling.
Wij gaan vaak met de kinderen naar buiten. Onze grote afgesloten tuin is vanuit iedere groep toegankelijk. In de tuin zijn twee zandbakken, waarvan één overdekt, zodat de kinderen ook met regenachtig weer in de zandbak kunnen spelen. Voor de baby’s is er een apart gedeelte in de tuin, waar zij onder toeziend oog van de pedagogisch medewerkers het buitenspelen kunnen ontdekken.

Opvangvormen
Ons kindercentrum biedt kinderopvang aan kinderen van 0-4 jaar. Wij hebben twee babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar en twee peutergroepen voor kinderen van 2-4 jaar.

Er zijn twee vormen van kinderdagopvang: reguliere en flexibele opvang. Bij de laatste vorm kunt u uw kind op wisselende tijden op laten vangen. Een combinatie met kinderdagopvang is mogelijk.
Daarnaast verzorgt SKSG Klavertje 6 Peuterspeelzaal voor peuters van 2-4 jaar. Wilt u meer informatie over Peuterspeelzaal? Vraag dan naar onze flyer of neem contact op met de klantenservice: 050 - 317 13 90.

Openingstijden
Standaard openingstijden 7.30 uur tot 18.00 uur
Er is op maandag, dinsdag en donderdag verlengde opvang mogelijk van 7.00 tot 7.30 en van 18.00 uur tot 18.30 uur. Verlengde opvang op woensdag en vrijdag in overleg.

Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

verlengde opvang op woensdag en vrijdag in overleg ook mogelijk

Buitenspeelplaats
Ja
Aantal kindplaatsen
69
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
BSO aanwezig
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

  • Wolkewietje0,2 km afstandVan Iddekingeweg 192 , 9721 CM, Groningen
  • Hummelhof0,5 km afstandSchaaksport 104, 9728 PG, Groningen

Beoordelingen SKSG Klavertje 6 - Groningen

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven