Home > Groningen > Kastanjeplein

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kastanjeplein - Groningen

Kastanjeplein is een schitterend oud pand in de binnenstad met grote karakeristieke groepen en ruime leefkeuken.
De groepen bestaan uit:
- 1 babygroep
- 1 peutergroep
- 1 juniorgroep 3-6 jaar
- 1 Bso groep 4-8 jaar
- 1 Bso groep 4-12 jaar

Speerpunten
 • Centrale locatie in de binnenstad
 • Prachtige besloten binnentuin
 • Warme sfeer, dynamisch en creatief team
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07.30 u 18.00 u
Dinsdag 07.30 u 18.00 u
Woensdag 07.30 u 18.00 u
Donderdag 07.30 u 18.00 u
Vrijdag 07.30 u 18.00 u
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Op aanvraag doen wij aan verlengde opvang tot 18.30 uur.

Vergelijkbaar in de buurt

 • Tezt0,5 km afstand, , Groningen

Beoordelingen Kastanjeplein - Groningen

Er zijn 12 aanbevelingen geschreven
 • Fijne huiselijke sfeer, lieve leidsters, goede communicatie (en een app!), goed eten, prachtig pand, leuke activiteiten. M'n twee meisjes hebben het er naar de zin en komen er graag. Ik heb er gewoon een erg goed gevoel bij, en daar gaat het om.

  9/10

  Geschreven op 15-01-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het is een prachtige plek middenin het centrum van Groningen. De grote binnentuin is recent flink opgeknapt en voor kinderen van alle leeftijden is er wat wils. De pedagogisch medewerkers zijn zeer begaan met de kinderen en er is veel mogelijk. Mijn zoon heeft bijvoorbeeld medicijnen nodig en ze namen uitgebreid de tijd om onze uitleg van het gebruik te krijgen. Het gaat erg goed!

  9/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij hebben ons dochtertje (nu 18 maanden) vanaf haar 3de maand op het Kastanjeplein geplaatst en we zijn erg tevreden. Ze is gek op de leidsters en ze heeft veel ruimte om zelf en met andere kindertjes te spelen. De nieuwe tuin is prachtig en zo kan ze beschermd in het zand spelen (haar grote passie). Als we vragen of de leidsters iets in de gaten willen houden dan gebeurt dit erg serieus. Een fijn idee. Kortom, wij bevelen KDV Kastanjeplein van harte aan.

  9/10

  Geschreven op 25-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij hebben ons dochtertje (nu 18 maanden) vanaf haar 3de maand op het Kastanjeplein geplaatst en we zijn erg tevreden. Ze is gek op de leidsters en ze heeft veel ruimte om zelf en met andere kindertjes te spelen. De nieuwe tuin is prachtig en zo kan ze beschermd in het zand spelen (haar grote passie). Als we vragen of de leidsters iets in de gaten willen houden dan gebeurt dit erg serieus. Een fijn idee. Kortom, wij bevelen KDV Kastanjeplein van harte aan.

  9/10

  Geschreven op 25-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Op een bijzondere locatie in de stad met een verrassende speelse indeling qua ruimtes (die erg licht zijn) en zeer mooi gerenoveerd binnenplein. De sfeer is gemoedelijk en het voelde rustig aan zodat we onze dochter altijd met een gerust hart achterlieten. De leidsters zijn erg lief voor haar geweest. Omdat we verhuisd zijn is ze naar een andere opvang gegaan. Wat ook prettig was, is dat we makkelijk dagen konden ruilen/extra inplannen. Al met al een fijne opvang waar we geregeld aan terugdenken.

  8/10

  Geschreven op 19-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Fijne opvang in hartje centrum. Onze zoon zit sinds een klein jaar in de babygroep en heeft het ontzettend naar zijn zin, slaakt vaak al een kreetje als ik op de deurbel druk. Leidsters zijn lief met de kindjes en doen altijd hun uiterste best als we wat willen ruilen of extra's willen. De opvang heeft een mooie grote binnentuin voor zowel de kinderopvang als de buitenschoolse opvang, waardoor er veel ruimte is om te spelen en er tussen de leeftijden ook leuk interactie is.

  10/10

  Geschreven op 30-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze kinderen gaan beide naar deze BSO/KDO. Zeer betrokken en kundige begeleiders. Je voelt je gelijk thuis. Binnen veel speelgelegenheid en een zee aan ruimte. Buiten een erg mooie stadsbinnentuin met heel veel leuke speelmogelijkheden. Daarnaast spontane acties als koken voor de ouders tijdens de avondvierdaagse. Ik zou iedereen deze BSO/KDO aanraden.

  9/10

  Geschreven op 25-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Op een heerlijke plek in hartje binnenstad vind je Kastanjeplein. De serene rust op de babygroep, de vrolijke drukte op de peutergroep: een hele fijne sfeer.
  Voor ons was het wel even slikken toen we hoorden dat onze kleine huiskamerachtige crèche zou fuseren met het grote Kastanjeplein. Die fusie is nu twee jaar geleden en onze kinderen zijn echt op een hele fijne plek terecht gekomen. Onze jongste ging destijds nog naar de babygroep en dankzij de aparte vleugel en beschermd deel in de tuin is het verschil met onze kleine oude crèche klein.
  Het grote pluspunt van deze locatie is voor ons de Vlindergroep: junior opvang voor kindjes van 3 tot 6 jaar. Onze oudste dochter kon vanuit de peutergroep op deze groep terecht toen ze 3,5 jaar was en gaat inmiddels twee keer in de week na school naar deze vertrouwde groep. Alle verhalen over een moeilijke start op de BSO bleken voor haar niet op te gaan: school was nieuw, maar de BSO niet. Inmiddels staat onze jongste in de startblokken om ook naar deze groep te mogen.

  10/10

  Geschreven op 25-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • De locatie lijkt in eerste instantie niet handig, maar schijn bedriegt. Aan de achterzijde van het gebouw is net een prachtige tuin aangelegd, waar voor de kinderen veel te ontdekken valt. Er zijn mooie hoekjes, zand en water om mee te spelen, fruitboompjes en groente plantjes. En zelfs aan de baby's is gedacht, in de schaduw kunnen zijn afgeschermd van de grote kinderen rustig genieten van de buitenwereld.
  De begeleidster zijn heel betrokken en leven mee met je kind, op een rustige, speelse manier weten ze de sociale interacties in goede banen te leiden. Heel prettig! En ook als je zorgen hebt over hoe het gaat met je kindje, kun je altijd bij ze terecht.
  Een fijne, open sfeer, grote flexibiliteit en kundige medewerkers. Als we ooit vanwege een verhuizing een andere plek moeten zoeken, hoop ik dat we weer op zo'n fijne plek terechtkomen!

  9/10

  Geschreven op 24-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Een fantastisch kinderdagverblijf en BSO in het hartje van de binnenstad. Erg fijne sfeer voor kleine en grote kinderen en zeker ook voor de ouders. Voor de grotere kinderen is er een enorme speelzolder waar alles voor handen is om een leuke middag te hebben. De speelplaats buiten is ruim en avontuurlijk ingericht. Er is een grote keuken waar regelmatig samen met de kinderen lekkere dingen worden gemaakt. Mijn drie-jarig dochtertje wil het liefst iedere dag er naar toe. Alle leidsters (en 1 leider) zijn aardig, betrokken en kundig. En wanneer ik de kleine aan het eind van de middag ophaal hebben ze nog steeds dezelfde vrolijke lach waarmee ik in de ochtend werd uitgezwaaid. Kortom... een dikke 10 voor Kastanjeplein!

  10/10

  Geschreven op 24-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Top locatie en super ingericht voor onze kids! Met veel plezier gaat onze dochter heen. Leuke activiteiten 1 en al vrolijkheid.

  10/10

  Geschreven op 24-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Na 3 jaar met pijn in ons hart wegens een verhuizing afscheid moeten nemen van SKSG Kastanjeplein. Onze beide dochters zijn er zowel op de babygroep als op de peutergroep in zeer goede handen geweest. Ze gingen met plezier naar de creche, waren blij met de leidsters, de activiteiten en hun groepsgenoten. De lokatie lijkt misschien vreemd zo dicht bij de rosse buurt, maar in de praktijk hebben we hier nooit last van gehad. Als ouders lieten wij ze met een uitermate vertrouwd gevoel achter. Het liefst hadden we de leidsters meegenomen naar onze nieuwe woonplaats, maar ja, dat werkt nou eenmaal niet. Jammer genoeg zullen onze dochters niet meer kunnen genieten van de nieuw ingerichte speelplaats, wat zag die er mooi uit! Kortom, mocht je twijfelen over SKSG Kastanjeplein : niet doen!

  10/10

  Geschreven op 03-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven