Home > Groningen > SKSG Kastanjeplein

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over SKSG Kastanjeplein - Groningen

Dag Aanvang Sluiting
Maandag Onbekend Onbekend
Dinsdag Onbekend Onbekend
Woensdag Onbekend Onbekend
Donderdag Onbekend Onbekend
Vrijdag Onbekend Onbekend
Zaterdag Onbekend Onbekend
Zondag Onbekend Onbekend

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Aantal kindplaatsen
92

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen SKSG Kastanjeplein - Groningen

Er zijn 6 aanbevelingen geschreven
 • Wij vinden het een fijne plek voor onze kinderen, ze kunnen hier tot 12 jaar terecht en lieve leiding en een hele mooie binnentuin. Wat je niet verwacht in de stad.

  10/10

  Geschreven op 25-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Hele fijne crèche! Wij hebben een dochter in de babygroep. Altijd de vaste leidsters, geen invallers, geen verloop. Goede ontvangst 's ochtends, goede overdracht 's middags. Krijg mijn kolfflesjes altijd keurig schoongemaakt weer mee aan het einde vd dag, wat een service! Hele lieve fijne mensen, echt een goed gevoel.

  10/10

  Geschreven op 25-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Fijne opvang in hartje centrum. Onze zoon zit sinds een klein jaar in de babygroep en heeft het ontzettend naar zijn zin, slaakt vaak al een kreetje als ik op de deurbel druk. Leidsters zijn lief met de kindjes en doen altijd hun uiterste best als we wat willen ruilen of extra's willen.

  De opvang heeft een mooie grote binnentuin voor zowel de kinderopvang als de buitenschoolse opvang, waardoor er veel ruimte is om te spelen en er tussen de leeftijden ook leuk interactie is.

  10/10

  Geschreven op 30-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze oudste van 5 zit hier inmiddels een half jaar en we zijn zeer tevreden. Persoonlijke aandacht, leuke activiteiten en een schitterend buitenterrein. Het is er altijd een gezellige drukte.

  8/10

  Geschreven op 28-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze zoon heeft hier klein 4 jaar op de crèche gezeten en nu onze dochter ook, op de babygroep. Kastanjeplein is een hele warme kinderopvang, waar de leidsters erg betrokken zijn en niet te beroerd zijn om een stapje extra te doen. Er is veel aandacht voor het individuele kind, dat zich ook als zodanig kan ontwikkelen. Dat de locatie een fantastische ( en net helemaal opgeknapte!) grote binnentuin heeft is dan de kers op de taart.

  10/10

  Geschreven op 25-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Prachtige locatie met een hele grote, verborgen tuin. Deze zie je niet als je er langs loopt. De leidsters zijn behalve lief ook erg betrokken. Ik kan ouders deze opvang van harte aanbevelen!

  10/10

  Geschreven op 04-06-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven