Home > Groningen > SKSG Baloe

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over SKSG Baloe - Groningen

SKSG Baloe ligt verscholen tussen de huizen aan de Gerbrand Bakkerstraat (Oosterparkwijk) in een gezellig voormalig schoolgebouw. Het centrum van Groningen en het UMCG liggen allebei op loopafstand.

Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)

De kinderdagopvang van SKSG Baloe heeft een vertrouwde en ontspannen sfeer, waarin jonge kinderen zichzelf kunnen zijn en samen kunnen spelen. Onze pedagogisch medewerkers geven uw kind volop aandacht, begeleiding en verzorging in een vaste groep (stamgroep). De allerjongsten worden opgevangen in babygroepen. De peuter leren spelenderwijs van activiteiten rond diverse thema’s. Op de babygroepen werken we volgens de pedagogische methode van Emmy Pikler. De peuters volgen het VVE programma Startblokken.Bij SKSG Baloe hebben wij een geweldige afgeschermde tuin waar naar hartelust gespeeld kan worden. Een goede plek om als ouder je kind naartoe te brengen, als kind jezelf te zijn en als werknemer om te werken; dit karakteriseert SKSG Baloe. Volop actie binnen een veilige en vertrouwde omgeving zijn de belangrijkste ingrediënten. Bij SKSG Baloe zijn we ontzettend creatief! Eens in de 6 à 8 weken wordt een nieuw thema gepresenteerd. Vervolgens worden de activiteiten (bijvoorbeeld de knutselwerkjes) afgestemd op het thema. Soms gaan we met de kinderen koken, dat is altijd één groot feest. En bij SKSG Baloe houden we wel van een feestje! Elke feestdag wordt uitbundig gevierd, zoals het carnaval. Kinderen kunnen tegen speciaal tarief zelfs gebruik maken van de kappersservice. Naast de jaarlijkse opa- en omaweek is er elk jaar een fantastisch feest voor ouders en kinderen.

Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:00
Dinsdag 07:30 18:00
Woensdag 07:30 18:00
Donderdag 07:30 18:00
Vrijdag 07:30 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Standaard openingstijden 7.30 uur tot 18.00 uur
Verlengde opvang mogelijk van 7.00 uur tot 7.30 uur en van 18.00 uur tot 18.30 uur

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ http://www.sksg.nl/tarieven_/
Aantal kindplaatsen
82
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
BSO aanwezig
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen SKSG Baloe - Groningen

Er zijn 2 aanbevelingen geschreven
 • Baloe is gevestigd in een mooi oud school gebouw met een mooie grote tuin. Er is een eigen moestuin waar regelmatig wat te eten van wordt gemaakt voor de kinderen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zowel binnen de creche als buiten. Luiers, broodjes, crackers, drinken: alles is goed geregeld.

  8/10

  Geschreven op 06-11-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Baloe is een kinderdagverblijf met ruime en lichte groepen. Op de babygroepen wordt volgens de Pickler methode gewerkt wat betekent dat de leidster exclusieve aandacht aan het kind geeft bij verschonen en voeden en dat de fles altijd op schoot wordt gegeven. De kinderen zitten dus nooit in wipstoeltjes. Dit vond ik een hele fijne manier van werken.
  Er is een hele grote tuin. In een gedeelte kunnen de baby's veilig over het gras kruipen en in een ander deel is een stuk aangelegd met allemaal uitdagingen voor peuters. Onze kinderen gingen en gaan altijd met veel plezier naar deze crèche. De overdracht bij het ophalen vind ik ook altijd heel uitgebreid. De leidster vertellen echt dingen die specifiek over jouw kind gaan. Kortom, als je een crèche in de buurt van het UMCG zoekt, is dit echt een aanrader.

  8/10

  Geschreven op 23-10-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven