Home > Gieterveen > De Hasselbraam (ook peuterspeelzaal)

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over De Hasselbraam (ook peuterspeelzaal) - Gieterveen

We vinden het belangrijk dat we uw kind niet alleen opvangen, maar ook stimuleren in zijn of haar ontwikkeling door gericht tijd te besteden aan contact met de kinderen. Wij stimuleren hun taalkennis en met behulp van thema’s bieden wij een afwisselend aanbod aan activiteiten aan in de vorm van beweegspelletjes, knutselactiviteiten, verkleden, puzzelen, bouwen en natuurlijk ook veel zingen.

Speerpunten
  • Vertrouwde opvang
  • Spelen met andere kinderen
  • Stimuleren van ontwikkeling
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7.00 18.00
Dinsdag 7.00 18.00
Woensdag 7.00 18.00
Donderdag 7.00 18.00
Vrijdag 7.00 18.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Flexibele en verlengde opvang is mogelijk zodat er altijd een opvangvariant is die bij u past. We zijn alleen gesloten op nationale feestdagen en tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ Vanaf 6,75 bruto
Aantal kindplaatsen
26
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, Brancheorganisatie Kinderopvang
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

  • Berenboot3,8 km afstandCeresstraat 4, 9514 CA, Gasselternijveen

Beoordelingen De Hasselbraam (ook peuterspeelzaal) - Gieterveen

Er is 1 aanbeveling geschreven
  • Wat wij prettig vinden, is dat de kinderopvang kleinschalig is. Er zijn maximaal 2 leidsters aanwezig op maximaal 10 kinderen. Meer dan eens is onze dochter van 2 jaar met maar 1 of 2 anderen kinderen op de groep aanwezig. Dat is absoluut niet saai, maar heerlijk. Ze heeft meteen een sterke band met de overige kinderen, er is volop individuele aandacht voor haar van de leidsters. Het geeft de leidsters ook alle ruimte om haar in haar ontwikkeling te volgen. Wij volgen haar in onze opvoeding met betrekking tot slapen, en op de Hasselbraam hebben ze dan vanaf het begin af aan ook gedaan, volledig zoals we dat thuis ook doen. Hun visie is ook om de allerkleinsten daarin te volgen, en ze stapje voor stapje mee te laten draaien met de structuur aldaar. Maar is ze moe, dan gaat ze ook gewoon lekker in bed. Zo gauw het kan, doet ze mee aan knutselwerkjes. Dat ze dat samen met anderen mag doen, vindt ze heerlijk, ook al kijkt ze alleen nog maar. Er is tijd om voor te lezen, te zingen, de tijd te nemen voor het middageten. Als het kan, gaan ze naar buiten: de deur open en ze staan op het pleintje, waar een boom voor schaduw kan zorgen en een vaste zandbak is aangebracht. Wanneer de BSO tussen de middag ook nog een uurtje komt spelen, gaat onze dochter op de arm: ze zien dat ze dan overspoelt kan worden door de drukte, dus helpen ze haar even. Elke keer krijgen we een leuk persoonlijk verhaal in haar boekje, en soms een foto, en je ziet dat zij van elk kind genieten. Kortom: we zijn heel erg blij met deze persoonlijke aanpak en kleinschaligheid.

    10/10

    Geschreven op 20-12-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven