Home > Emmer-Compascuum > BSO & Ko

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over BSO & Ko - Emmer-Compascuum

Wat houdt opvang in bij BSO & Ko?
Als uw kinderen uit school komen, is het belangrijk dat ze goed opgevangen worden. Even bijpraten met een koekje of een kopje thee en tijd om ze iets laten zien wat op school is gemaakt.

De buitenschoolse opvang van BSO & Ko is voor alle basisschoolkinderen uit Emmer-Compascuum voor de leeftijd van 4 - 13 jaar. Hierbij wordt ook het vervoer geregeld van de BSO-locatie naar school en van school naar de BSO-locatie.

BSO & Ko-tijd is vrije tijd en biedt mogelijkheden om te ontspannen. Het betekent ook een relatief grote inbreng van de kinderen in het bedenken van wat ze willen doen, plannetjes maken en uitvoeren, in overleg met de leiding vriendjes meenemen enz. Er wordt een huiselijke sfeer gecreëerd waar kinderen zich veilig en prettig voelen. In de groepsruimte zullen verschillende materialen beschikbaar zijn waar kinderen gebruik van kunnen maken. De leiding zal ook regelmatig activiteiten aanbieden. Deze zullen vaak, zeker in de vakanties, in het teken van een thema staan. Eventueel brengen wij de kinderen naar zwem- of gymles tijdens de opvang.

Speerpunten
 • Aandacht
 • Gezelligheid
 • Goede sfeer
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7.30 18.00
Dinsdag 7.30 18.00
Woensdag 7.30 18.00
Donderdag 7.30 18.00
Vrijdag 7.30 18.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Buitenspeelplaats
Ja
Kinderen per begeleidster
max. 10 kinderen
Maximale groepsgrootte
20
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Participatie met Brede School
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen BSO & Ko - Emmer-Compascuum

Er zijn 5 aanbevelingen geschreven
 • Leuk team. Vooruitstrevend en heel enthousiast

  9/10

  Geschreven op 16-04-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze dochters gaan met veel plezier naar BSO&KO. Ze voelen zich er veilig en alles is bespreekbaar. Wij kunnen hierdoor ook met een fijn gevoel gaan werken. Er worden veel activiteiten gedaan met de kinderen. De locatie zou wat beter kunnen maar daar wordt aan gewerkt. Kortom: het bevalt super goed!

  10/10

  Geschreven op 14-09-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Goede zorg voor de kinderen maar aan de locatie kan wel iets verbeteren (warm in de zomer)

  9/10

  Geschreven op 06-09-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter gaat met veel plezier naar de BSO. Ze doen altijd leuke dingen met de kinderen maar er is ook tijd om vrij te spelen. De dames staan altijd open voor nieuwe ideeën. Wij zijn super tevreden. Een aanwinst voor ons dorp.

  10/10

  Geschreven op 06-09-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik ben zeer tevreden over BSO&Ko. Ik laat mijn zoon met een gerust hard achter en als ik eens onverwachts opvang nodig heb, kijken ze altijd gelijk of dit mogelijk is. Mijn zoon gaat er met veel plezier heen en ik kan daardoor met een goed gevoel aan het werk gaan. Er worden veel activiteiten met ze gedaan, er heerst structuur en ze hebben veel materiaal om mee te spelen. Een relaxruimte, bank, tv, ze gaan regelmatig met de kinderen naar buiten. Wat kan ik nog meer zeggen.....ik raad deze opvang zeker aan en hoop er zelf nog lang gebruik van te kunnen maken.

  9/10

  Geschreven op 06-09-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven