Kinderopvang in Dordrecht, 233 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

  • Geen afbeelding
  • Da's Pas Leven Jasmijnstraat 2, 2982 CK, Ridderkerk

    Kinderdagverblijf

    8,7km

    0,0/10

    0 keer aanbevolen

Zoek en vind kinderopvang Dordrecht

Als je voor je kindje kinderopvang zoekt in Dordrecht heb je veel keuze. Je wilt natuurlijk het liefste de beste kinderopvang in Dordrecht voor jouw kind. Daarom helpen we je zoeken. Op kinderopvang.org kun je kijken welke kinderopvang bij jou in de buurt zit. Omdat in Dordrecht tientallen kinderdagverblijven, BSO’s (BuitenSchoolse Opvang) en gastouders te vinden zijn is het handig om voor jezelf een lijstje te maken met eisen waar het beste kinderdagverblijf voor jou aan moet voldoen.

Openingstijden kinderopvang Dordrecht

Elke kinderopvang heeft een eigen systeem met betrekking tot de openingstijden. Vaak zijn er vaste tijden en neem je een dagdeel of dag af. In een enkel geval kun je kinderopvang per uur afnemen. Als je kiest voor een kinderdagverblijf in Dordrecht dan reserveer je vaste tijden waarop je kind op de kinderopvang is. Flexibele opvang betekent dat je je kind wekelijks op andere dagdelen of dagen naar de kinderopvang brengt. Dat is handig als je een baan hebt waarbij je in wisselende diensten werkt zoals bijvoorbeeld in de verpleging. Flexibele opvang is vaak iets duurder dan opvang op vaste dagen.

Een gastouder is meestal nog flexibeler qua tijden. Ook een gastouder in Dordrecht kan een pagina vullen op kinderopvang.org. Dus als je een gastouder in Dordrecht zoekt vink je in het keuzemenu ‘gastouder’ aan.

Afstand tot de kinderopvang

Als je specifiek zoekt naar een kinderopvang bij jou om de hoek, dan kun je in plaats van kinderopvang Dordrecht ook zoeken op postcode. Vul bij ‘locatie’ jouw postcode in en de straal waarbinnen je wilt zoeken, bijvoorbeeld 1 kilometer. Je krijgt dan een overzicht van gastouders, kinderdagverblijven en BSO’s binnen een straal van 1 kilometer. Als je alleen een BSO zoekt kun je ‘kinderdagverblijf’ en ‘gastouder’ wegvinken.

Wat is kenmerkend voor de kinderopvang?

Om je alvast een beeld te geven van de kinderopvang kunnen er foto’s geplaatst worden en een verhaaltje over de aanpak, werkwijze en visie van de kinderopvang. Zo kun je alle kinderopvang in Dordrecht alvast vergelijken op basis van de punten die jij het belangrijkste vindt. Op de pagina vind je ook een telefoonnummer en een link naar de website. Zo kun je makkelijk contact opnemen met de kinderopvang waar jij een kijkje zou willen nemen.

Heb je ervaring met kinderopvang in Dordrecht? Schrijf dan een aanbeveling bij de betreffende kinderopvang. Zo helpen we andere ouders om de beste kinderopvang in Dordrecht voor hun kind te kiezen.