Kinderopvang in Deventer, 111 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

Kinderopvang Deventer

Zoek je kinderopvang in Deventer? Dan heb je die nu zeker gevonden! Op kinderopvang.org vind je een overzicht van alle gastouders, kinderdagverblijven en BuitenSchoolse Opvang (BSO’s) in Deventer. De organisatie kan zelf informatie toevoegen zoals openingstijden en aantal plaatsen in de kinderopvang. Maar de belangrijkste gegevens zoals een adres, telefoonnummer en link naar de website hebben wij alvast ingevuld. Zo is kinderopvang.org de beste startpagina voor kinderopvang.

Beste kinderopvang

Je zoekt de beste kinderopvang in Deventer. Dan kun je eerst kiezen tussen de verschillende typen opvang. Kies je een kinderdagverblijf of wil je een huisadres dus een gastouder in Deventer? Als je daar geen voorkeur in hebt kun je ook eerst filteren op de afstand van jouw huis tot de kinderopvang. Als je bijvoorbeeld maximaal 2 kilometer vanaf jouw postcode wilt, dan kies je ‘2km’ en vul je bij de locatie jouw postcode in. Zo helpen we je de beste kinderopvang in Deventer te vinden.

Kinderdagverblijf Deventer

In Deventer vind je tientallen kinderdagverblijven. Veel van deze kinderdagverblijven hebben ook een BSO in Deventer. Het voordeel van een kinderdagverblijf met een BSO is dat jouw kindje naar dezelfde locatie blijft gaan als het ook naar school gaat. Daarbij is het wel de vraag of die BSO voorzieningen heeft om jouw kind op te halen bij de basisschool van jullie keuze.

Een kinderdagverblijf kiezen kun je doen op basis van een paar verschillende factoren:

  • openingstijden
  • is de locatie in de buurt van huis of werk?
  • is er nog plek?
  • specifieke kenmerken zoals veel aandacht voor buiten spelen
  • kosten
  • klikt het met de leiding?

Gastouder Deventer

Als je liever kiest voor kinderopvang in een huiselijke omgeving, dan kom je zeer waarschijnlijk uit bij een gastouder. Gastouders zijn aangesloten bij een gastouderbureau en moeten aan veel eisen voldoen om kinderopvang te mogen verzorgen in hun eigen huis. Sommige gastouders verzorgen de kinderopvang bij de kinderen zelf thuis. Ook gastouders in Deventer vind je op kinderopvang.org. Vergelijk ze en neem gerust contact op als je kennis wilt maken. De telefoonnummers staan op de pagina zelf.