Home > Delft > Plukkebol, locatie Van Embdenstraat

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Plukkebol, locatie Van Embdenstraat - Delft

De Van Embdenstraat is een zijstraat van de Schoemakerstraat. Het kinderdagverblijf ligt naast het hoofdgebouw van TNO. De TU, Exact en Delftech park zijn vlakbij. Vanuit deze locatie bent je zo in het centrum van Delft, Delfgauw en op de A13 richting Den Haag of Rotterdam. Deze locatie ligt vlakbij de Plukkebol locatie Rotterdamseweg, waar onze bso sinds maart 2011 is ondergebracht.

In mei 2010 heeft Plukkebol haar deuren van deze nieuwe locatie geopend. Mooie en grote ruimtes waar kinderen vol overgave kunnen spelen, ingericht met aantrekkelijk en duurzaam speelgoed, prachtig meubilair, veilig en schoon. De oppervlakte van het nieuwe kinderdagverblijf bedraagt maar liefst 840 vierkante meter binnen- en zo'n 600 vierkante meter buitenruimte. Velen malen groter dan de standaard en norm in de kinderopvang. Het pand biedt ruimte aan twee babygroepen, twee ukkengroepen, een peuter en een peuterplusgroep. De groepen zijn ruim opgezet en specifiek ingericht op de verschillende ontwikkelingsfasen van de kinderen. De groepen liggen allen aan een brede centrale speelgang, de centrale as in het pand. Een voor de ukken en peuters extra ruimte waar zij zich uit kunnen leven in het speelhuis met glijbaan, op fietsjes, tractoren en ander groot speelgoed als slecht weer buitenspelen belemmert. Rondom het gebouw ligt een enorme speelplaats met bomen voor de benodigde schaduw en planten. Er is een zandbak en een speelhuis met glijbaan. De baby's hebben hun eigen buitenplaats, die veilig is afgeschermd van het buitenterrein van de andere groepen met oudere kinderen. De gehele tuin is met een hek afgeschermd van het openbare gebied rondom het kinderdagverblijf. Kortom een goednieuwe en prachtlocatie!

Onder de A13 door ligt de IJsmeestertunnel die de wijk Emerald verbindt met Delft. Op de fiets ben je snel bij Plukkebol vanuit Emerald in Delfgauw

Speerpunten
  • aparte groepen per leeftijdsfase
  • zeer ruim opgezette locatie
  • gunstige gelegen in TU wijk
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 08:00 18:00
Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Alle Plukkebol locaties zijn gesloten op alle officiële feestdagen, de vrijdag na Hemelvaartsdag, 5 mei eenmaal per 5 jaren (2015, 2020 etcetera) en tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Buitenspeelplaats
Ja
Aantal kindplaatsen
68
Kinderen per begeleidster
conform wet kinderopvang
Maximale groepsgrootte
conform wet kinderopvang
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, Brancheorganisatie kinderopvang
BSO aanwezig
Nee