Home > Delft > Plukkebol, locatie Rotterdamseweg

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Plukkebol, locatie Rotterdamseweg - Delft

Aan de Rotterdamseweg 183a ligt het sportcomplex van hockeyclub Hudito. In 2011 is er een nieuw clubhuis gebouwd met daarin speciale ruimtes voor de buitenschoolse opvang van Plukkebol. Deze locatie ligt vlakbij het kinderdagverblijf van Plukkebol aan de Van Embdenstraat 2. Dit is een zijstraat van de Schoemakerstraat.

De twee bso groepen hebben ieder een eigen ruimte van elk zo ongeveer 80 m2. Iger is de naam van de groep met de jongste kinderen. Zij zijn in de leeftijd van 4 tot ongeveer 6 á 7 jaar. De ruimte is helemaal afgestemd op deze leeftijdsgroep. Zo is er bijvoorbeeld een poppenhoek, een winkel, een kaptafel en een wilgenhut. De andere ruimte is voor de oudste bso-ers tot 13 jaar. Deze groep draagt de naam Plik. Er is allerlei speelgoed zoals Kapla, een tafelvoetbalspel en een Wii.

Beide groepen kunnen gebruikmaken van de ruime kinderkeuken die zich tussen de groepen bevindt. Op de eerste etage heeft Hudito nog een grote ruimte beschikbaar. Deze kan door Plukkebol gebruikt worden voor bijzondere activiteiten. Een grote extra ruimte komt goed van pas als het slecht weer is en we niet buitenspelen.

Het veld recht tegenover de ingang van de bso is voor Plukkebol gereserveerd. Medewerkers verzorgen hier sport- en spelactiviteiten. Tussen het veld en de bso in is er ook nog een speelplein. Er is dus heel veel buitenruimte beschikbaar waar de kinderen zelfstandig en onder begeleiding kunnen spelen en sporten.

Kinderen die dit willen, kunnen lid worden van Hudito. Voordat de training begint, brengt een medewerker van Plukkebol de kinderen naar de trainer van het team. Kinderen volgen de training en worden daarna weer opgehaald. Daarnaast geeft Plukkebol een korting op de jaarprijs, indien kinderen, die op woensdagmiddag gebruikmaken van de buitenschoolse opvang locatie Rotterdamseweg, een hockeytraining volgen bij hockeyclub Hudito en deze training plaatsvindt tijdens de openingstijd van onze buitenschoolse opvang.

Speerpunten
  • ruime sportbso op complex hockeyclub Hudito
  • divers activiteiten aanbod na school en in vakanties
  • gunstig gelegen in TU wijk
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 15:00 18:15
Dinsdag 15:00 18:15
Woensdag 12:00 18:15
Donderdag 12:00 18:15
Vrijdag 11:45 18:15
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Alle Plukkebol locaties zijn gesloten op alle officiële feestdagen, de vrijdag na Hemelvaartsdag, 5 mei eenmaal per 5 jaren (2015, 2020 etcetera) en tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Buitenspeelplaats
Ja
Aantal kindplaatsen
40
Kinderen per begeleidster
conform wet kinderopvang
Maximale groepsgrootte
conform wet kinderopvang
Luiers inclusief?
Nee
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, brancheorganisatie kinderopvang
Participatie met Brede School
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Plukkebol, locatie Rotterdamseweg - Delft

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven