Home > Delft > Plukkebol, locatie Raamstraat

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Plukkebol, locatie Raamstraat - Delft

De nieuwbouw aan de Raamstraat is gevestigd in het Westerkwartier en ligt direct achter het Centraal Station in Delft. Vanuit deze locatie ben je vlakbij hartje Delft en de aangrenzende wijken. De rijroute naar de provinciale weg en de afstand tot de trein zijn zeer gunstig.

In 2002 opende Plukkebol haar deuren aan de Raamstaat. Het gebouw huisvest 6 kinderdagverblijf groepen en 2 bso groepen. De speelhal is het hart van het gebouw. Kinderen kunnen hier spelen als het buiten te slecht weer is. Iedere groep heeft zijn eigen vaste ruimte. De beschikbare speelruimtes binnen en buiten zijn vele malen groter dan de standaard en de norm in de kinderopvang. Kinderen hebben geestelijk en fysiek de ruimte om vol overgave te spelen en zich te ontwikkelen. Op het omsloten buitenterrein staan bomen en planten. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de zandbak en van de glijbaan. Beide babygroepen hebben een eigen patio die grenst aan de groepsruimten. Baby's kunnen hier veilig en gescheiden van de grote kinderen verblijven met mooi weer

Aangrenzend aan de tuin van Plukkebol ligt speeltuin Westerhonk. Plukkebol heeft vanuit haar terrein een eigen doorgang naar deze speeltuin. Zo hebben we ook toegang tot de speeltuin als deze voor publiek gesloten is. Het omheinde sportveld van de scholengemeenschap vlak achter Plukkebol is ook te gebruiken door Plukkebol. Hier organiseert onze bso regelmatig buitensportactiviteiten.

Speerpunten
  • aparte groepen per leeftijdsfase
  • ruim opgezette locaties
  • vlakbij Delft CS
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 08:00 18:00
Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Alle Plukkebol locaties zijn gesloten op alle officiële feestdagen, de vrijdag na Hemelvaartsdag, 5 mei eenmaal per 5 jaren (2015, 2020 etcetera) en tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Buitenspeelplaats
Ja
Aantal kindplaatsen
70
Kinderen per begeleidster
conform wet kinderopvang
Maximale groepsgrootte
conform wet kinderopvang
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, brancheorganisatie kinderopvang
BSO aanwezig
Ja