Home > Delft > Plukkebol, locatie Raamstraat

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Plukkebol, locatie Raamstraat - Delft

De nieuwbouw aan de Raamstraat is gevestigd in het Westerkwartier en ligt direct achter het Centraal Station in Delft. Vanuit deze locatie ben je vlakbij hartje Delft en de aangrenzende wijken. De rijroute naar de provinciale weg en de afstand tot de trein zijn zeer gunstig.

In 2002 opende Plukkebol haar deuren aan de Raamstaat. Het gebouw huisvest 6 kinderdagverblijf groepen en 2 bso groepen. De speelhal is het hart van het gebouw. Kinderen kunnen hier spelen als het buiten te slecht weer is. Iedere groep heeft zijn eigen vaste ruimte. De beschikbare speelruimtes binnen en buiten zijn vele malen groter dan de standaard en de norm in de kinderopvang. Kinderen hebben geestelijk en fysiek de ruimte om vol overgave te spelen en zich te ontwikkelen. Op het omsloten buitenterrein staan bomen en planten.

De buitenschoolse opvang is er voor basisschool kinderen. Plukkebol bso is na school en in de vakanties een plek waar kinderen graag zijn en waar ze van alles kunnen beleven. Wát zij doen, kunnen zij in grote mate zelf bepalen. Wel zo lekker na een schooldag of als je vakantie hebt! Spelen gebeurt in aantrekkelijke ruimtes die speciaal voor de bso ontwikkeld zijn met mooi speelgoed.

Kinderen kunnen in grote mate zelf kiezen aan welke activiteiten zij meedoen. Er is een activiteitenprogramma na school dat tussen de schoolvakanties loopt en een speciaal programma voor in de vakanties. Het bso team maakt per periode een nieuw programma. Via nieuwsberichten op plukkebol.nl laten wij regelmatig zien wat er zoal gedaan is.

Er is alle ruimte om lekker zelf te spelen. Zo is er bijvoorbeeld een enorme hoeveelheid kapla en ander mooi speelgoed. Lekker op de bank ploffen met een boek is vanzelfsprekend ook een optie. Steek jezelf in prachtige verkleedkleren of breng het haar van de kapperspop in model. Voor de oudste kinderen is er onder andere een Wii en een voetbaltafel.

De kinderen worden door de eigen Plukkebol medewerkers van school gehaald. Wel zo fijn dat zij contact hebben met de school en het vervoer zelf begeleiden. Op de bso staat er na school lekker gezond eten en drinken klaar. Dit is ook het moment om even op verhaal te komen en aan de leiding en de andere kinderen te vertellen over de schooldag. De jongste bso-ers vormen een groep apart van de oudste bso-ers. Iedere groep heeft zijn eigen vaste en daarmee vertrouwde ruimte, die ingericht is op de leeftijd van de kinderen. Een groep bestaat uit twee pedagogisch medewerkers en zo'n 20 kinderen.

Speerpunten
  • aparte groepen per leeftijfsfase
  • divers activiteitenaanbod na school en in vakanties
  • vlakbij Delft CS
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 08:00 18:00
Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 18:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Alle Plukkebol locaties zijn gesloten op alle officiële feestdagen, de vrijdag na Hemelvaartsdag, 5 mei eenmaal per 5 jaren (2015, 2020 etcetera) en tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Buitenspeelplaats
Ja
Aantal kindplaatsen
40
Kinderen per begeleidster
conform wet kinderopvang
Maximale groepsgrootte
conform wet kinderopvang
Luiers inclusief?
Nee
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, brancheorganisatie kinderopvang
Participatie met Brede School
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

  • Hugenoten0,4 km afstandHugo de Grootstraat 59, 2613 VN, Delft

Beoordelingen Plukkebol, locatie Raamstraat - Delft

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven