Home > Budel > Klikkelstein Kinderopvang

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Klikkelstein Kinderopvang - Budel

"De Gaafste Kinderopvang van de regio Cranendonck, leuk en leerzaam voor ouder en kind!" Klikkelstein Kinderopvang is leuk en leerzaam o.a. door het leuke VVE programma Raai de Kraai en het programma Beweegkriebels! Klikkelstein Kinderopvang kan bogen op jarenlange ervaring in de kinderopvang al sinds 1991 en is jaren een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar zij met plezier naar toe gaan.
We hebben een uitgebreid aanbod aan sport: tennissen, turnen -en dus ook jazzballet- volleybal, zwemmen en zwemles. Vooral dat laatste weten ouders te waarderen. Daarnaast hebben de kinderen toegang tot een enorme speelweide waar zij tal van leuke buitenactiviteiten kunnen ontplooien. En dan is er nog die ene deur die rechtstreeks toegang geeft naar de Sporthal. Ook daar maakt Klikkelstein Kinderopvang gebruik van en niet alleen voor de kinderen van de BSO ook voor de kinderen uit de dagopvang is deze zaal beschikbaar.

We hebben maar een aantal medewerkers met een sportopleiding, die een programma hebben opgezet in lijn met het bewegingsonderwijs in Cranendonck. Verschillende medewerk(st)ers van Klikkelstein Kinderopvang hebben de cursus "Beweegkriebels" gevolgd om kinderen beter te kunnen begeleiden bij de uitvoering van spel- en bewegingsactiviteiten. Klikkelstein Kinderopvang kan daarnaast dankzij de sporthal Zuiderpoort gebruik maken van de sportvoorzieningen en activiteiten die door de verenigingen en het VTBC van Cranendonck dar aangeboden worden.

Speerpunten
  • leuk
  • Leerzaam
  • Uitdagend
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 6.45 18.45
Dinsdag 6.45 18.45
Woensdag 6.45 18.45
Donderdag 6.45 18.45
Vrijdag 6.45 18.45
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Klikkelstein Kinderopvan is gesloten op zon- en erkende feestdagen!

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ Afhankelijk van de gekozen modaliteit
Aantal kindplaatsen
110
Kinderen per begeleidster
10
Maximale groepsgrootte
Afhankelijk van leeftijd
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Voorschoolse educatie
Ja, Raai de Kraai, Peuterplein
Gebruiksvergunning
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, Kinderopvang
Participatie met Brede School
Ja