WINNEN: 2x een junior Kartent! + Tijdelijk 20% korting!

De lente is begonnen! Dat is te merken aan warmere temperaturen en meer zonuren. De lente en de zomer zijn voor kinderen prachtige tijden om lekker buiten te spelen. Wat is er voor kinderen nou leuker dan spelen in een tent? Of nog beter: in een opvouwbare, transporteerbare KarTent die ook nog eens leuk versierd kan worden? Wij hebben goed nieuws, want we mogen er 2 weggeven!

Winnen: 2x een KarTent!

Wil jij nu ook zo’n gave KarTent voor je kinderen? Dat kan! Wij mogen er namelijk 2 weggeven! Wat moet je doen?

1. Like onze Facebookpagina.

2. Like en deel het bericht over deze actie!

Op 1 mei maken wij de winnaar bekend!

Tijdelijk 20% korting op de KarTent voor kinderopvanglocaties

We hebben nog meer goed nieuws: kinderopvanglocaties kunnen deze KarTenten met korting bestellen! Een KarTent is enorm leuk om aan de kinderen mee naar buiten te geven. Ook binnen is de KarTent een leuke toevoeging. Maak nu gebruik van deze unieke actie! Lees meer over de korting op de site van KarTent.

20% korting op de KarTent Junior met gebruik van de code: kinderopvang.org

Speciaal voor de bezoekers van Kinderopvang.org.

Veel kinderplezier

Een KarTent is ontzettend leuk voor kinderen. Allereerst kunnen kinderen hem zelf in elkaar zetten! Dat is natuurlijk al een spel op zichzelf. Daarnaast is het voor kinderen enorm leuk om een eigen hutje te hebben waar ze lekker in kunnen spelen. De KarTent is geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Dat betekent dat er altijd wel een situatie is waarin de KarTent gebruikt kan worden!

Is het mooi weer? Dan is de KarTent ook perfect om te kunnen kamperen onder een mooie sterrenhemel! Zorg wel dat je de weersvoorspellingen in de gaten houdt, want tegen regen is de KarTent niet helemaal goed bestand.

Versier je tent!

Doordat de tent van karton is gemaakt, kunnen kinderen zich helemaal uitleven met het versieren van een tent. Dus maak de tent uniek door erop te schilderen, tekenen of te stickeren. Want wat is er nou leuker dan een tent die helemaal aangepast is de smaak van je kinderen?

En dat is niet het enige: je kan de tent wel 4 keer opnieuw versieren. De bovenkant van de tent kan je deze namelijk omdraaien en opnieuw beginnen! Doordat de bodemplaat en het dak precies hetzelfde zijn, kan je die ook als dak gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kinderopvang op Facebook

Kinderopvang informatiecentrum

Heldere informatie over kinderopvang. Van praktische tips voor ouders tot begrijpelijke uitleg over regelgeving voor medewerkers.

Experts en enthousiaste redacteuren beantwoorden jouw vragen over kinderopvang.

Naar het overzicht