Home > Berkel en Rodenrijs > Prokino Kwakelbinkie

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Prokino Kwakelbinkie - Berkel en Rodenrijs

Buitenschoolse opvang Prokino Kwakelbinkie is op het schoolplein bij De Kwakel en de Prins Willem Alexanderschool gevestigd. Onze BSO in Berkel en Rodenrijs biedt een speelse, veilige, creatieve en uitdagende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Wij streven naar een persoonlijke aanpak, zodat de ontwikkeling van uw kind voorop staat en uw kind het leuk vindt om naar de BSO te gaan. Naast een professioneel pedagogisch klimaat, staat warme, liefdevolle en betrokken zorg centraal. Bij Prokino Kwakelbinkie zijn alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar van harte welkom. Ook kinderen met een speciale zorgvraag zijn bij ons van harte welkom.

Bij onze BSO begint de middag met wat fruit en drinken. Zo kan uw kind even bijkomen van de drukke schooldag. Vervolgens organiseren de pedagogisch medewerkers per groep een leuke activiteit. Uw kind kan hier aan meedoen, maar hij of zij heeft ook de mogelijkheid om lekker vrij te spelen. Er zijn voldoende materialen aanwezig om te knutselen, te lezen, spelletjes te doen of buiten te spelen. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om uw kind(eren) te brengen naar en halen van activiteiten in de naastgelegen sporthal.

Bij Prokino Kwakelbinkie werken we met het door Prokino ontwikkelde BSO Activiteitenprogramma ‘DOEN!’. Aan de hand van verschillende thema’s leren kinderen van alles wat met dit thema te maken heeft. Deze activiteiten zijn geïntegreerd in de dagactiviteiten voor de hele groep.

Onze BSO biedt tevens mogelijkheden vervroegde en verlengde opvang aan, evenals vakantieopvang. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor flexibele en incidentele opvang.

Speerpunten
  • BSO Activiteitenprogramma DOEN!
  • Ruime binnen- en buitenspeelplaatsen
  • Professionele en enthousiaste medewerkers
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7.00 18:30
Dinsdag 7.00 18:30
Woensdag 7.00 18:30
Donderdag 7.00 18:30
Vrijdag 7.00 18:30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Buitenschoolse opvang Prokino Kwakelbinkie in Berkel en Rodenrijs is elke werkdag geopend en heeft ruime openingstijden. Wij bieden buitenschoolse opvang voor een wisselend aantal dagen per week. U kunt dus zelf bepalen wanneer u uw kind naar onze opvang brengt. De openingstijden van Prokino Kwakelbinkie sluiten naadloos aan op de schooltijden van uw kind(eren). Onze BSO is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14.45 uur tot 18.30 uur. Op woensdag zijn wij van 12.00 uur tot 18.30 uur geopend. Prokino Kwakelbinkie is alleen gesloten tijdens erkende feestdagen en in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Openingstijden Prokino Kwakelbinkie
Maandag: 14.45 uur – 18.30 uur
Dinsdag: 14.45 uur – 18.30 uur
Woensdag: 12.00 uur – 18.30 uur
Donderdag: 14.45 uur – 18.30 uur
Vrijdag: 14.45 uur – 18.30 uur

Openingstijden week 52
In week 52, de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar is de buitenschoolse opvang alleen open als er opvang nodig is voor minimaal zes kinderen per dag. Zoekt u opvang voor uw kind in deze week? Informeer dan bij de groepsleiding naar de speciale inschrijfformulieren.

Voorschoolse opvang
Naast buitenschoolse opvang, biedt Prokino Kwakelbinkie ook voorschoolse opvang. Dit is mogelijk vanaf 07.30 uur tot aanvang van de school. Bij de voorschoolse opvang is het mogelijk om bijvoorbeeld rustig een spelletje te doen of een boekje te lezen. De kinderen worden daarna door de medewerkers naar school gebracht.

Vervroegde en verlengde opvang
Indien u uw kind vroeger naar de opvang wilt brengen, bieden wij vervroegde opvang vanaf 07.00 uur. Tevens is het mogelijk om verlengde opvang af te nemen. Indien u hier behoefte aan heeft kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties is Prokino Kwakelbinkie maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.30 uur geopend. Indien u een contract heeft voor voorschoolse opvang tijdens de vakantieweken, kunt u uw kind(eren) ook tijdens de schoolvakantiedagen brengen vanaf 07.00 uur. Ook tijdens deze periode is het mogelijk om zowel vervroegde als verlengde opvang af te nemen.

Flexibele opvang
BSO Prokino Kwakelbinkie in Berkel en Rodenrijs biedt u zeer flexibele opvangmogelijkheden voor een wisselend aantal dagen per week. We bieden een uitgebreid aanbod aan contractvormen aan, zodat er altijd een contract te vinden is dat bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij onze BSO bijvoorbeeld vaste of flexibele dagen afnemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor halve dagen. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!
Vindt u op dit moment nog niet het flexibele contract dat bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u naar de beste oplossing.

Ruildagen en incidentele opvang
Heeft u een keer opvang nodig op een andere dag? Ook dat kan bij Prokino Kwakelbinkie! Binnen een kwartaal kunt u, mits er voldoende ruimte is op de groep, altijd ruilen. Uiteraard is deze service geheel gratis. Naast uw reguliere contract bieden we ook de mogelijkheid voor extra afname. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.
Daarnaast biedt BSO Prokino Kwakelbinkie incidentele opvang.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,11
Aantal kindplaatsen
100
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Gebruiksvergunning
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

  • De Vuurvlinder0,9 km afstandGouden Uillaan 32, 2652 KJ, Berkel en Rodenrijs

Beoordelingen Prokino Kwakelbinkie - Berkel en Rodenrijs

Er zijn 0 aanbevelingen geschreven
Terug naar boven