Home > Beltrum > Kindercentrum Het Vlinderhofje

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kindercentrum Het Vlinderhofje - Beltrum

Wij werken in groepen gebaseerd op leeftijd. Afhankelijk van het aantal kinderen begeleiden wij met 1 of 2 personen. Er is altijd achterwacht.
Bij ons staat het kind centraal en zijn/haar eigen ontwikkeling.
Wij vinden het belangrijk dat de dagen voorspelbaar zijn, we werken dus met een dagritme. Elke dag ziet er wat betreft indeling hetzelfde uit. De invulling van de ontwikkelingsactiviteiten kan echter verschillen.
Het contact met ouders, ouderbetrokkenheid, vinden we heel belangrijk. U kent uw kind immers het best! Dat betekent dat er vaak contactmomenten zullen zijn, zowel schriftelijk als mondeling.
Uw kind voelt zich prettig en veilig, dat is de voorwaarde voor zijn/haar ontwikkeling!

Speerpunten
 • Het kind staat centraal
 • Dagen zijn voorspelbaar
 • Ouderbetrokkenheid heel belangrijk
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:00 19:00
Dinsdag 07:00 19:00
Woensdag 07:00 19:00
Donderdag 07:00 19:00
Vrijdag 07:00 19:00
Zaterdag 07:00 19:00
Zondag 07:00 19:00

Elke dag geopend, ook tijdens vakanties en feestdagen.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 7,00
Aantal kindplaatsen
6
Kinderen per begeleidster
3-6
Maximale groepsgrootte
6
Luiers inclusief?
Nee
Flesvoeding inclusief?
Nee
Horizontale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja, Keurmerk Groen Cement
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

 • 't Zunneke2,9 km afstandWolinkweg 12, 7273 SL, Haarlo

Beoordelingen Kindercentrum Het Vlinderhofje - Beltrum

Er zijn 2 aanbevelingen geschreven
 • De locatie is geweldig! Ruimte en buitenaf en er is zoveel te doen.
  De ontwikkelingsactiviteiten zijn zeer divers en afgestemd op mijn kinderen; van pony rijden tot bootje varen op de beek tot koekjes bakken tot mozaieken tot knippen en plakken tot muziek maken. De leiding is heel actief, biedt structuur (elke dag een voorspelbaar dagritme) alleen de ontwikkelingsactiviteiten worden telkens anders ingevuld). Er wordt gewerkt vanuit de natuur en de seizoenen; elke dag gaan de kinderen langdurig naar buiten en doen diverse activiteiten van buiten spelen tot klusjes in de moestuin tot oogsten (fruit, asperges, courgettes, appels, peren enz.) en dieren voeren. De lijntjes met ouders zijn kort! Zeer prettig.
  De ontwikkeling van mijn kinderen wordt geprikkeld, ze vinden het er fijn!

  9/10

  Geschreven op 18-11-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • -Het is een groot kindcentrum waar we blij mee zijn omdat ze met de kinderen een uitgebreid buitenprogramma hebben op het landgoed dat beschermd is van de openbare weg. Bovendien het paviljoen aan het water en de boten waar zomer met warme dagen in wordt gevaren is een geweldige plek op te zijn. De vele dieren die elke ochtend samen gevoerd worden spreken mijn kind erg aan.
  -Daarnaast is er in het kindcentrum een uitgebreide muziekinstrumenten verzameling die gebruikt wordt door begeleiders maar ook de kinderen zelf. Wij zelf zijn totaal niet muzikaal maar ik merk dat het daardoor voor de kinderen een belevenis is.
  -De lunch die altijd inbegrepen is, is zeer verzorgd en bestaat uit broodjes die zoveel mogelijk zelf gesmeerd en belegd worden. Vaak gaat er soep bij of pannenkoeken. Producten hiervoor komen uit de eigen moestuin waar kinderen smorgens mee mogen helpen plukken.
  De leiding wo leerkracht basisschool speelt goed in op de toekomst van mijn kind door spelmateriaal en individuele begeleiding. Zinlijkheid-training werd goed aan meegewerkt. De communicatie/afstemming met ons is perfect. We worden zelfs met foto's via app en facebook op de hoogte gehouden van de activiteiten van die dag. Zodat we weten, voordat ons kind thuis komt, wat ze gedaan heeft en kunnen we daar meteen op inspelen.

  10/10

  Geschreven op 11-11-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven