Home > Apeldoorn > Kinderopvang Snoopy

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kinderopvang Snoopy - Apeldoorn

We besteden veel aandacht aan warmte, veiligheid en geborgenheid, waardoor uw kind zich snel bij ons thuis zal voelen. Door individuele aandacht ontstaat er een liefdevolle band en een veilige hechting met uw kind. Betrokken en ervaren leidsters vangen de kinderen op. We ondernemen uitstapjes met onze Snoopybus naar de kinderboerderij of het bos.
Pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd in bijv. babygebaren, muziekles en peutergym.

Speerpunten
 • Individuele aandacht
 • Hechting met de pedagogisch medewerker
 • Activiteiten gericht op de leeftijd van het kind
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07.30 18.30
Dinsdag 7.30 18.30
Woensdag 7.30 18.30
Donderdag 7.30 18.30
Vrijdag 7.30 18.30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Kinderopvang Snoopy is geopend van 07:30-18:30 uur. Tevens is het mogelijk opvang af te nemen van 07:00-07:30 uur.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,90
Aantal kindplaatsen
60
Maximale groepsgrootte
14
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

 • Imme Noord0,6 km afstandSprengenweg 70B, 7314 ET, Apeldoorn

Beoordelingen Kinderopvang Snoopy - Apeldoorn

Er zijn 5 aanbevelingen geschreven
 • Je kind met een gerust hart weg kunnen brengen is het prettigste gevoel wat er is. Bij Snoopy ervaren wij echt persoonlijke aandacht voor ons kind. Babymassage en andere leuke en diverse activiteiten worden gedaan. Sinds kort is er ook de App waarin je o.a. kunt lezen hoe de dag is verlopen. Communicatie is open. Je kunt zaken bespreekbaar maken. Fijn team met pedagogische medewerkers. Ons dochtertje strekt meteen de handjes uit naar de leidsters als we haar brengen. Ik beveel iedereen deze opvang aan.

  10/10

  Geschreven op 02-01-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kinderopvang snoopy is een mooi en gezellige kinderopvang waar onze kinderen elke keer weer met veel plezier naar toe gaan. Er worden leuke en leerzame activiteiten gedaan en de leidsters zijn allemaal net zo lief! Sterke punten: Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  9/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Super leuk kinderdagverblijf!!! Breng er al bijna 4 jaar mijn 2 kinderen naar toen en ze gaan ook met veel plezier!!! En we stromen Door naar de leuke bso waar ook veel te doen is!!! Snoopy is een kinderdagverblijf met veel mogelijk heden en veel groen. Veel uitstapjes en vaste leidsters! Oftewel neem eens een kijkje en ontdek het zelf......zeker de moeite waard!

  10/10

  Geschreven op 13-05-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij zijn erg tevreden over de opvang van onze beiden kinderen. De medewerkers zijn deskundig, betrokken en denken met je mee. Mijn kinderen voelen zich er echt thuis! Er zijn ruime tuinen en ze gaan vaak naar buiten. Ze bieden de kinderen gevarieerde activiteiten aan; muziekles, sport en spel, knutselen, voorlezen, open deuren ochtend e.d. Wat ik ook fijn vind is dat ze vaak gaan wandelen of met de snoopybus naar de kinderboerderij. Ook het Bon Bini dorp (een speeldorp) in de tuin is een aanwinst.

  Ze zijn het hele jaar open en ook het ruilen van dagen is mogelijk. Ook de bso (woodstock), op dezelfde lokatie is erg prettig.

  Snoopy is een zeer goede keuze als je op zoek bent naar Kinderopvang.

  9/10

  Geschreven op 03-02-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn beide kinderen gaan 2 dagen per week naar Kinderopvang Snoopy: enkele kenmerken ruime openingstijden, Vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Rust en individuele aandacht, thema activiteiten, babygebaren, muziek en gymles. Ruime speelhal met ballenbak, zandtafel en glijbaan. Ruime tuinen met zandbak, fietsjes en Bon bini dorp. Uitstapjes met de Snoopybus naar Kinderboerderij

  9/10

  Geschreven op 29-01-2013 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven