Home > Apeldoorn > Het Nannybureau

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Het Nannybureau - Apeldoorn

Het Nannybureau is een volledig erkend gastouderbureau. Een Nanny is een gastouder die werkt in het huis van het kind.
Als u, als ouder, kiest voor deze vorm van kinderopvang, ga ik op zoek naar een Nanny die aansluit bij uw opvangwensen. Ik stel meerdere kandidaten aan u voor.
Als pluspunten worden door andere ouders genoemd: flexibiliteit, rust en vertrouwen.

Deze ruimte is te klein om alles te kunnen vertellen over het Nannybureau. Via de mail kan ik een informatiepakket voor ouders en voor Nanny's versturen. Dus als u meer wilt weten, stuur me een e-mail. Dan kunt u het informatiepakket en een berekening van de kosten ontvangen.

Apeldoorn en omgeving: alles dat ik binnen 45 minuten met de auto kan bereiken.
Ik heb gezinnen in Apeldoorn, Deventer, Klarenbeek, Velp, Amersfoort, IJsselmuiden, Beekbergen, Zutphen en Hattem

Speerpunten
 • Het Nannybureau zet zich in voor de verantwoorde en liefdevolle opvang van het kind in zijn eigen huis.
 • Ondersteuning Nanny's door workshops, persoonlijk contact, huisbezoek en gesprekken
 • Het Nannybureau wil het kind de mogelijkheid bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen door gerichte opvang, verzorging en begeleiding in goed overleg met de ouders
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 9 21
Dinsdag 9 21
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag 9 21
Vrijdag 9 21
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Het Nannybureau is telefonisch altijd bereikbaar. Als ik in gesprek ben, kan ik de telefoon niet opnemen. Spreek dan de voicemail in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ vanaf € 10,75 per gezin per uur
Aantal kindplaatsen
max 6
Kinderen per begeleidster
Nanny komt bij uw gezin thuis
Maximale groepsgrootte
6
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Nee
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Nee
Participatie met Brede School
Nee

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Het Nannybureau - Apeldoorn

Er zijn 7 aanbevelingen geschreven
 • De nanny-"opvang" via het Nannybureau Apeldoorn biedt volledige en individuele aandacht. Aandacht die mijn kinderen ook écht krijgen. Je kiest zelf die personen als nanny, die je het beste vind passen bij je wensen en waar je écht een klik mee hebt.

  Corine verzorgd het gehele proces van werving en selectie, het regelen van LRK registratie, de betalingen en alle overige bijkomende administratie voortreffelijk en zeer betrouwbaar.

  En: als je meer dan één kind moet laten opvangen, dan is het ook nog voordeliger. Maar het belangrijkste is, dat mijn kinderen in hun eigen huis, door mensen, die wij zelf hebben gekozen worden opgevangen. Das
  Is zó een verbetering t.o.v. andere vormen van opvang!

  Wij zijn zeer tevreden!

  10/10

  Geschreven op 19-04-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij hebben de meest geweldige oppas aan huis gevonden via het nannybureau!
  Bij ziekte kon op korte termijn een vervangende oppas gevonden worden.
  Goede communicatie met het nannybureau, zeer snelle reactie op mail en sms.

  8/10

  Geschreven op 17-06-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het Nannybureau inventariseerde op heldere wijze onze wensen om vervolgens op zoek te gaan naar een passende Nanny. Met enige haast wist Het Nannybureau in korte tijd twee Nanny's voor te stellen, beide zeer professioneel en gepassioneerd. Na een vervolggesprek en proefochtend is onze huidige Nanny bij ons in dienst gekomen, wij (en zij!) zouden niet anders meer willen. De Nanny past 3 dagen per week, 10 uur per dag op 3 kinderen. Twee van ons (0 & 4 (BSO)) en ons nichtje (1). Wij merken aan de kinderen dat ze rustig zijn, geprikkeld worden wanneer dat gepast is. Ze slapen lekker in hun eigen kamertje en krijgen persoonlijke aandacht. Samen spelen kan gelukkig ook nog gestimuleerd worden. De Nanny kan met ze gaan wandelen of lekker in de tuin spelen. Ze waardeert onze normen en waarden, en luistert goed naar de behoefte. Wij vinden het heerlijk om direct naar of uit het werk naar huis te rijden, waar soms het eten al klaar staat.
  Het Nannybureau houdt contact en biedt training aan de Nanny's, dit ervaart onze Nanny in ieder geval als zeer prettig. Uit onze formele evaluatie blijkt in ieder geval dat wij niet meer zonder haar willen. Een Nanny via Het Nannybureau is een aanrader!

  10/10

  Geschreven op 09-06-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • We hebben twee jaar tot onze jongste vier jaar werd via Het Nannybureau een gastouder aan huis gehad. Voor ons en voor de kinderen een enorme steun! Het Nannybureau luisterde goed naar onze wensen en dacht geweldig mee. Toen de gastouder gestart was, bleven ze een vinger aan de pols houden. De trainingen en cursussen die de gastouders regelmatig volgen, geven ook een goed gevoel. Voor de kinderen is oppas aan huis geweldig: hoe druk wij als ouders ook waren, voor hun was er rust en regelmaat. En als er dan ook nog een stofzuiger door het huis is gehaald en de was is opgevouwen. Tja... Aanrader dus!

  9/10

  Geschreven op 31-05-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Opvang aan huis op maat, persoonlijke aandacht, oog voor welzijn kinderen en ouders. Wij zijn erg tevreden over onze nanny die het nannybureau aan ons gezin heeft gekoppeld. Vol lof!

  10/10

  Geschreven op 29-05-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Hoe fijn is het voor je kind of jullie kinderen om thuis te kunnen spelen, eten en slapen of een vriendje mee naar huis te kunnen nemen terwijl papa en/of mama aan het werk zijn?
  Wij vinden het zalig om onze 4 kinderen in hun eigen huis te laten opvangen door onze Nanny. Als we uit ons werk komen hoeven we niet eerst naar de kinderopvang om de kinderen op te halen, maar rijden meteen door naar huis. Onze Nanny is flexibel in haar tijden, sluit perfect aan bij onze opvoedstijl en wensen. Ze is een deel van het gezin geworden. Hierin heeft het Nannybureau een goede bemiddelende rol in gespeeld. Het is prettig dat het Nannybureau meerdere malen per jaar vinger aan de pols houdt of ouder(s) en Nanny nog tevreden zijn en dat er cursussen worden georganiseerd ter professionalisering van de Nanny.

  8/10

  Geschreven op 29-05-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Alles perfect tot in de puntjes geregeld, goed en vriendelijk contact.
  We hadden wat twijfel over deze manier van opvang, maar door professionele begeleiding van Het Nannybureau is dit voor ons de perfecte manier van opvang geworden
  Wij zijn erg enthousiast en kunnen het zeker andere ouders aanraden
  Er is veel meer rust voor de kinderen en voor ons ten opzichte van dagopvang.

  10/10

  Geschreven op 28-05-2015 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven