Home > Amsterdam > Kindercentrum WereldKids De Huygens

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Kindercentrum WereldKids De Huygens - Amsterdam

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind, juist ook als het gaat om opvang. Dat begrijpt Kindercentrum WereldKids heel goed en streeft er dan ook iedere dag weer naar om de kinderen het beste te geven. Het beste voor de kinderen als het gaat om de pedagogische medewerkers, de vestigingen & de ruimtes, het ontwikkelingsmateriaal, de maaltijden en de inspirerende activiteiten & uitjes.

Alleen zo kan de ouder van nu hun kind met een gerust hart naar de opvang brengen.

Wij hebben aandacht voor onze klanten en hun behoeftes; Kindercentrum WereldKids denkt bij iedere klantvraag graag mee en in het bijzonder in mogelijkheden.

De klant kan altijd op ons rekenen, ook als het gaat om leuke verrassingen voor zowel ouder & kind.

Hoe maken wij het verschil?
Passie voor het vak:
Kindercentrum WereldKids gelooft erin dat mensen die passie hebben voor hun werk de juiste medewerkers zijn, zij maken het verschil. Kindercentrum WereldKids gaat voor dit verschil; onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie.

Betrokken
Weten wie de klant is, waar de behoefte ligt van de klant en onze professionele doch persoonlijke benadering is iets waar dagelijks aan wordt gewerkt, door alle medewerkers. Door betrokken te zijn, te luisteren, durven vragen te stellen, actief mee te denken en in contact te blijven kunnen we zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van de klant.

Sneller innoveren
Kindercentrum WereldKids leeft in het nu en werkt aan morgen. Zij weet wat er speelt op de markt, in de branche en is als een van de eerste op de hoogte van eventuele wetswijzigingen en kijkt of zij deze kan implementeren in de organisatie. Zij neemt het voortouw, zodat de medewerkers en de kinderen zich te allen tijde kunnen blijven ontwikkelen.

Kindercentrum WereldKids gelooft in deze manier van werken, al ruim 12 jaar, om de kwaliteit & de professionaliteit te kunnen blijven garanderen voor nu én voor de toekomst.

Speerpunten
  • De liefste leidsters
  • Verse, warme, biologische maaltijden
  • Unieke locaties
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07:30 18:30
Dinsdag 07:30 18:30
Woensdag 07:30 18:30
Donderdag 07:30 18:30
Vrijdag 07:30 18:30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Kindercentrum WereldKids en haar locaties zijn 52 weken per jaar geopend, met uitzondering van de nationale feestdagen, eenmaal per jaar een studiedag voor de leidsters en eens in de 5 jaar op 5 mei, Bevrijdingsdag.
Kijk voor alle actuele afwijkende openingstijden op www.kindercentrumwereldkids.nl/nl/openingstijden

Buitenspeelplaats
Ja
Maximale groepsgrootte
Baby: 9 kinderen per groep. Peuter: 14 kinderen per groep.
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
BSO aanwezig
Nee