Home > Amstelveen > Jillz Kinderdagverblijf

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Jillz Kinderdagverblijf - Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is een intieme en gezellige kinderopvang in Amstelveen.

Wij bieden een uitstekend tweede huis voor uw kind. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging. Ons kinderdagverblijf is al 8 jaar op rij klachtenvrij én zonder één GGD overtreding.

Speerpunten
 • 4 pedagogische medewerkers op de groep
 • Gezonde en gevarieerde voeding
 • Persoonlijk ontwikkeling van kind is centraal aandachtspunt
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 7.30 18.15
Dinsdag 7.30 18.15
Woensdag 7.30 18.15
Donderdag 7.30 18.15
Vrijdag 7.30 18.15
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Wij zijn het gehele jaar open met uitzondering van de nationale feestdagen, conform onze CAO.

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

• Goede vrijdag
• 2e paasdag
• Koninginnedag
• Bevrijdingsdag (1x in de 5 jaar)
• Hemelvaartsdag en de dag hierna
• 2e Pinksterdag
• 25 december tot en met 1 januari
• 1 studiedag per jaar

Op de volgende dagen zijn wij eerder gesloten:
• 5 december sluiten wij om 17.00
• De dag voor de kerstvakantie, 24 december, zijn wij vanaf 17.00 gesloten

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 7,45
Aantal kindplaatsen
16
Kinderen per begeleidster
4
Maximale groepsgrootte
16
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Nee
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja, Peuterplein en Peuterplus
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Nee
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Jillz Kinderdagverblijf - Amstelveen

Er zijn 7 aanbevelingen geschreven
 • Jillz take a good care of my daughter. In the year end review of my daughter, I find the teachers know my daughter well. They organise interesting activities for kids. And they are very helpful and flexible to adjust days for our daughter to go there.

  10/10

  Geschreven op 22-05-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Jillz is een kleinschalig kinderdagverblijf waar een gezellige en vertrouwde sfeer hangt, waardoor onze dochters zich al snel thuis voelden. De leidsters zijn lief en betrokken en hebben oog voor het individuele kind. Bij het brengen en ophalen wordt ruim de tijd genomen voor een goede overdracht en ook staan de leidsters open voor feedback. De groepen zijn verticaal, waardoor kinderen in verschillende leeftijdsfasen met elkaar in aanraking komen en dus met elkaar leren omgaan. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Er wordt gewerkt met Peuterplein, een methode waarbij dagelijks aandacht is voor taal, voorbereidend rekenen, motoriek en muziek. Deze methode heeft een doorgaande leerlijn met de basisschool en zorgt dus voor een goede basis. Ook aan de oudere peuters wordt extra uitdaging geboden. We raden dit kinderdagverblijf bij iedereen aan!

  9/10

  Geschreven op 21-05-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Jillz kinderdagverblijf biedt onze kinderen alles wat je je als ouders kunt wensen. Hele lieve, zorgzame juffen die met heel veel aandacht de ontwikkeling van onze kinderen (en onszelf) begeleiden. Jillz doet heel veel diverse en verrassende activiteiten met de kinderen en is continu bezig om alle kindjes structuur, uitdaging en plezier te bieden. De relatief kleine, verticale groep van maximaal 16 kinderen per dag met vier juffen moedigt onze kinderen aan in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Ze leren op een hele natuurlijke wijze rekening te houden met baby's, jongere en oudere kinderen. Er is veel persoonlijk contact; we worden goed geïnformeerd en betrokken waar nodig of mogelijk. We bevelen Jillz kinderdagverblijf zeker aan!

  10/10

  Geschreven op 17-05-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Jillz zou ik aan iedereen aanbevelen! Een super fijn kinderdagverblijf waar veel persoonlijke aandacht voor kinderen én ouders is. Het is een kleinschalige opvang met een huiselijke sfeer. Onwijs lieve, leuke, gezellige en zorgzame medewerkers. Alles is goed geregeld en verbaas mij iedere keer weer wat voor leuke activiteiten er ondernomen worden met de kinderen.

  10/10

  Geschreven op 17-05-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Wij zijn erg tevreden over Jillz. Het is een kleine opvang met 1 heterogene groep. De kinderen leren hierdoor veel van elkaar. Elke dag staan er meer dan genoeg leidsters voor de groep en is er altijd tijd voor een goede persoonlijke overdracht. Er worden leuke en leerzame activiteiten georganiseerd, waarbij ouders nauw betrokken worden. Een aanrader voor alle ouders die hun kind in een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving op wil laten groeien.

  10/10

  Geschreven op 16-05-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik vond Jillz kinderdagverblijf een heel fijn tweede thuis voor mijn kind. De medewerkers zijn heel lief en zorgzaam en ondernemen veel met de kinderen. Mijn kind ging er graag naar toe en ik zag dat zij hierdoor ontwikkelde door alles wat zij zag, ervoer en leerde. Jillz is kleinschalig waardoor het goed toezicht en aandacht is. Een echte aanrader!

  10/10

  Geschreven op 26-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Kleinschalig, met veel aandacht voor kinderen en behoeftes van ouders. Mijn zoon voelde zich daar helemaal thuis, en wat belangrijk is, hij kon zich goed ontwikkelen.

  9/10

  Geschreven op 17-03-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven