Kinderopvang in Amstelveen, 155 locaties gevonden

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op:

Kinderopvang in Amstelveen

In Amstelveen vind je tientallen kinderopvang-organisaties, ruim voldoende keuze dus. Veel mensen uit Amstelveen werken in Amsterdam of op Schiphol, het kan soms handig zijn om kinderopvang te kiezen langs de route van huis naar werk. Daarom is het niet vanzelfsprekend dat je een kinderdagverblijf, BSO of gastouder kiest uit Amstelveen zelf. Daarmee wordt het aantal mogelijke kinderopvanglocaties voor jouw kind nog eens vergroot.

Beste kinderopvang in Amstelveen

De beste kinderdagverblijven, de beste BSO of de beste gastouders in Amstelveen en omstreken vind je via kinderopvang.org. Hier kun je kinderopvanglocaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Dat kan op basis de informatie die wij van het kinderdagverblijf, BSO of gastouder ontvangen. Maar ook door de duizenden aanbevelingen van ouders over deze kinderopvangorganisaties. Ook ouders bij jou uit de buurt in Amstelveen schreven aanbevelingen.

Openingstijden Kinderopvang in Amstelveen kiezen

Voor veel mensen zijn de openingstijden van het kinderdagverblijf heel belangrijk. Helemaal wanneer je vroeg naar je werk moet, of juist heel laat thuis bent uit je werk. Dan is het handig dat dat je kinderopvangorganisatie flexibele tijden kent. Niet voor iedereen zijn openingstijden even belangrijk, er zijn genoeg andere aspecten waar je op kunt letten bij het kiezen van een opvang in Amstelveen. Bijvoorbeeld de pedagogische visie of de kosten per uur.

Ook voor gastouders

Onze website is er ook voor gastouders. Op een site waar je kinderopvang-organisaties met elkaar kunt vergelijken horen natuurlijk ook gastouders te staan. Het kan namelijk best zijn dat iemand die in eerste instantie op zoek was naar een kinderdagverblijf uit Amstelveen, uiteindelijk kiest voor een gastouders uit Amsterdam-Zuid. Soms staan ouders er gewoon niet bij stil dat ze ook voor een gastouder kunnen kiezen. In Amstelveen zijn heel veel gastouders te vinden. Mocht jij zelf gastouder in Amstelveen zijn, vergeet dat niet om jezelf even gratis aan te melden op onze website.

Kinderopvang in Amstelveen vinden

Maar hoe vind je nou een kinderopvang die het beste bij jou en je kinderen past? We raden je aan (nadat je een lijstje met mogelijke kinderopvang hebt samengesteld) een aantal kinderdagverblijven te bezoeken en te kijken waarbij je het beste gevoel hebt. Je kunt niet op basis van een enkel tekst een keuze maken. Dus ga gerust eens langs bij een aantal organisaties. Ze zullen je graag verwelkomen.

Jouw kinderopvang op deze website

Op deze website vind je heel veel kinderopvang-locaties in Amstelveen. Het kan natuurlijk voor komen dat jouw kinderdagverblijf er niet tussen staat, of dat de gegevens niet kloppen. Dan kun je eenvoudig je eigen pagina toevoegen of beheren. Vanaf bepaal jij zelf de inhoud van die pagina. Ook kun je ouders uitnodigen om een aanbeveling te schrijven voor jouw opvang.