Home > Almere > Child Care Kinderopvang B.V.

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Child Care Kinderopvang B.V. - Almere

Bij Child Care staat het kind echt centraal, bij alle gebeurtenissen en beslissingen. Dat dit best lastig kan zijn ervaren we soms ook. Ons gemotiveerde team pedagogisch medewerkers heeft dan ook regelmatig besprekingen om van de verschillende situaties te leren en met elkaar te zoeken naar oplossingen. De enthousiaste begeleiders ervaren deze werkwijze als zeer prettig en dat merken niet alleen de kinderen en hun ouders iedere dag aan de goede sfeer, ook de GGD heeft dit geconstateerd, dat is te zien in de positieve inspectierapporten, waarbij altijd vermeld wordt dat de pedagogische kwaliteit merkbaar hoog is.

Het moderne pand en de vrolijke en overzichtelijke inrichting draagt bij aan een leuke en veilige opvangplek. Ook de inrichting is gebaseerd op het Montessori-beleid. 'Leer mij het zelf te doen', is het centrale thema. De kinderen worden begeleid bij het leren maken van keuzes, omgaan met gevoelens en zelfstandig worden. Overzichtelijke, kleurrijke kasten met speelgoed helpen kinderen bij het leren kiezen waar mee gespeeld wordt en maken het opruimen leuk.
De vele doorkijkjes en ramen tot vlak bij de grond zorgen ervoor dat de kinderen ook veel voorbeeld gedrag kunnen zien. Ze leren daardoor van het goede voorbeeldgedrag van de begeleidsters en van elkaar.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs en ervaar dat je meer van kinderopvang mag verwachten!

Speerpunten
 • Ruim modern pand, gelegen aan bosrand
 • Goede bereikbaarheid
 • Montessoribeleid; nadruk op zelfstandigheidsbevordering
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 06:00 20:00
Dinsdag 06:00 20:00
Woensdag 06:00 20:00
Donderdag 06:00 20:00
Vrijdag 06:00 20:00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Normale openingstijden zijn van 7.00-19.00 uur, verlengde opvang mogelijke van 6:00-20:00 uur.
52 weken per jaar geopend, alleen gesloten op landelijke nationale feestdagen.
Uniek flexibel opvangconcept: flexibele afname in opvangblokken van 3 uur.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,64
Aantal kindplaatsen
84
Kinderen per begeleidster
5
Maximale groepsgrootte
9
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Ja
Verticale groepen
Nee
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja, Uk&Puk
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen Child Care Kinderopvang B.V. - Almere

Er zijn 8 aanbevelingen geschreven
 • Betrokken, liefdevol, leeromgeving

  10/10

  Geschreven op 15-11-2017 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • test, test, test,

  9/10

  Geschreven op 19-01-2016 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ze zijn zeer persoonlijk betrokken . Ze zijn oplossend gericht. Zorgen goed voor de kinderen. Leuke activiteiten. Ze zijn heel vriendelijk. Het is een groot familie, ze helpen met alles. . Ik voel me thuis als ik me kinderen daar breng en laat ze achter met een gerust hart. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Leuke en lieve leidsters, ze doen heel veel met kinderen. Voor ieder kind is persoonlijke aandacht naar behoefte van het kind. Ik laat ons zoontje altijd met een goed gevoel achter, en haal aan het eind van de dag een vrolijk, enthousiast kind op. Sterke punten: Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Veiligheid binnen en buiten.

  8/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik kan me kinderen met een goed gevoel achter laten bij Child Care... En personeel zoals eigenaar staan altijd voor je klaar als je ergens mee zit..dat geeft ons als een goed gevoel... Bij Child care hebben we niet het gevoel dat ons kinderen een maar een nummer zijn.... ze zorgen met liefde voor ons kinderen... ik raad wel elke ouder Child Care aan .. zo tevreden zijn wij. Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

  10/10

  Geschreven op 09-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik geef niet snel tienen, maar bij Child Care Kinderdagverblijf in Almere Poort kan ik niet anders. Zo'n goed kinderdagverblijf ze zorgen er echt altijd voor dat het kind voorop staat en zijn daarbij ook nog eens heel flexibel. Ze bieden flexibele opvang aan in blokken van 3 uur en ook nog eens last-minute opvang met 50% korting. Echt top dit kinderdagverblijf, de sfeer is heel prettig en vriendelijk, de kinderen gaan er ontzettend graag heen. Ik ben zo blij dat we deze keus ooit gemaakt hebben!

  10/10

  Geschreven op 30-04-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn zoon gaat er sinds 2010 met veel plezier naar toe. Het totale team van Child Care is een absolute compliment voor de gehele branche!!!!
  Ik ben er super tevreden over!!!! Dikke 10!! Absoluut verdiend!

  10/10

  Geschreven op 29-04-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven